Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2510658

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power: Hejja SeMer och P.Westberg, proffs uti fingerspetsarna.. Not so much :(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power: När det gäller Patrik Westberg. Vet att det finns en hel del som irriterar sig på honom men jag gillar honom skarpt. Han är påläst och kunnig hyggligt brett, ser vad som händer och känner igen spelare i alla lag. Tycker också att han är objektiv och visar samma entusiasm för alla lags insatser. När jag ser match lyssnar jag bara lite till kommentatorn men hör när han kommer med finurliga och skojiga kommentarer nästan lite a la Hegerfors och uppskattar hans glädje för hockeyn och matchen.

Jämfört med t ex en surögd travexpert från Västerbotten som bara har tråkigt, är tokig och mest tycks vilja klaga på att tvingas se hockey. Eller andra mindre kunniga som inte känner igen spelarna eller ens förstår vad som utspelades, annat än att fastslå att nu blev det mål. Eller andra trista som tror att vi vill höra dem störa matchen med att meningslös kunskap "hans pappas kusin spelade på 80-talet för vita hästen" eller "han gjorde också mål på motståndarna i en match för 2 år och 3 månader sedan".

Att ställa frågor på svenska till Pyrochta låter ju som att han i upphetsningen över en härlig match blandade ihop med allt fler andra spelare som oväntat förstår svenska. Men lite kan man ju undra om han inte syftade till och skojade med Lars Apsupportern Lindberg som häromåret inledde en intervju med Mattias Ritola med frågan "Do jo vånna spik inglisch?"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
björn power:
Kommentera