Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2527494

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Mycket trevligt. Hittills presenterade rekryteringar ser alla bra ut. Kommer de att lyckas lika bra i Luleå Hockey och SHL? Svårt att säga. Blir nog en viss omställning innan de förstår farten och jobbet i SHL och speciellt gäller det förstås Bulanhockey i ligans bästa lag när det gäller spelet utan puck.

Några kanske fungerar redan i år medan för andra kan det sitta först i slutet av eller under nästa säsong. Men av stats att döma duktiga talanger och kan de förstå och fungera i vår hockey kan de ha mycket att tillföra.

Tycker att Skuggan, Bulan och de andra gjort ett bra jobb som vanligt, att rekrytera och komplettera med bra spelare tidigt under silly season. I fjol fungerade det ju sämre, men det var speciella omständigheter när vi skulle ersätta bara några få och tappat Limpan med flera; samtidigt som det blev svårt att kon kurera med Schweiz och t.o.m. AHL.

Men än så länge alldeles utmärkt och så väntar vi på ännu mer imponerande till linorna. Spännande att se hur backsidan kan komma att kompletteras.

Intressant att Luleå lägger ut direkt på hemsidan utan att kämpa med tekniken för Luleå Live men det fungerar väl nästa vecka. Tror det kan landas spelare snart som Skuggan gärna presenterar Live:-)

Personligen tycker jag ju att vi blev bortmyglade av idiotiska zebror som stod för skandal efter skandal nere i platsjös platsarena och nu tycks plastsjö betydligt enklare gå till gludet, sedan de zebrabjöds att slå oss. Och då talar vi om en säsong då vi "misslyckades" samtidigt som vi tror att vi blir starkare kommande säsong.

Vi har underbara dagar framför oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Patrik Z #25 2år och nu Noora T #40 1år till (nionde säsongen för övrigt!!) :)

Kommentera