Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2539829

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Hej Sven! O TACK för Välkomnandet ( som jag tolkar det), efter 7 långa år i HA-öknen är vi tillbaka! MEN självklart blire TUFFT 1:a år, speciellt då vi MooDooister ska ge en fallskärm till Pölsan, på bortåt 7-8 miljoner, eller varenuär. Dessutom har ju inte Karlin riktigt vetat vad han ska köpa trupp till - HA eller SHL? Därav ett 'felköpp' av en 8 tänkbar) HA-vakt. Nåväl, vi HOPPAS o tror på vår trupp - kan vi genomlida 1:a tunga året utan att direkt halka ut, KANSKE vi kan få tillbaka några av 'våra egna' bojs ute i andra klubbar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
zigge:
Kom tillbaks till forumet nu ;)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
zigge: Hej zigge! Underbart, fantastisk, överljuvigt att the Heart of Hockey är tillbaka i eliten där ni hör hemma!

Såg lite av allsvenska finalmatcherna och fick uppfattningen att MooDoo mycket väl skulle klara sig på hygglig SHL-nivå. Det som behöver lyftas är försvarsspelet som numera är väldigt avgörande i serien. Numera måste lagen i princip neutralisera motståndarna och bara släppa till skott på målvakter som ser dessa och räddar sådant. Där tror jag man kom undan med lite enklare försvar inklusive misstag i Allsvenskan men nu, när ni kommer upp, behöver nu vässa den delen och då fixar ni det bra.

Var ju lite jobbigt att sportchefa för er på slutet i SHL men nu tycks ni ha fått bättre ordning och planering. Är ju skamligt att ni ska behöva avstå miljoner jämfört med andra i SHL till Pölsan, men tror och hoppas att ni kan utnyttja det ökade SeMer-stödet på ett klokt sätt och ser gärna att ni håller en säker position framöver. Tycker Pungen kan ta nedflyttningen efter säsongen, de har seglat uppe tillräckligt länge nu.

Härligt att ni är tillbaka nu. Där ni hör hemma!
Kommentera