Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2545015

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Känslan är att vi kommer få se en kompetent center värvning före jul efter skuggans senaste uttalande i Norr Media: "De känner sig trygga med sin backuppsättning. Men forwardsuppsättningen kommer troligtvis att breddas, i ett senare skede.
– Vi har inte bestämt hur vi ska göra, men det finns pengar över till ytterligare en värvning, efter Linus Fröbergs nej, säger Stefan "Skuggan" Nilsson och fortsätter:
– Vi får se hur vi väljer att göra. Vi har juniorer som vi vill ge chansen och det kan bli så att vi avvaktar tills en bit in på säsongen i stället för att värva någon nu."
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Det låter lovande. Mycket synd att Fröberg drar till ligor med högre lön. Fröberg var inte bra första säsongen även om det lossnade lite framåt våren. Men senaste säsongen hade han och Shinnimin ett mycket fint samspel och med lämplig tredjelänk skulle en sådan lina blivit mycket stark och vunnit matcher för oss.

Men vi hoppas det blir bra med de vi nu har och utsikten att komplettera om det behövs låter utmärkt.

TILLÄGG: Nu påstår Sexpressen att Fröberg är klar för Åbo. Konstigt, om det är så. Verkar ju som att Fröberg helst vill få ett välbetalt jobb i Schweiz men lyckades inte inför kommande säsong. Då tror jag att Gludsatsande Luleå skulle varit ett bättre fortsatt skyltfönster för honom än mellanlaget Turku även om den stängda finska Liiga tillåter forwards att skita lite i försvarsspelet och de därför kan få högra siffror för mål och assist.
Kommentera