Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2549681


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Nu har jag lyssnat och det var riktigt trevligt.

Intressant att höra limpans bedömning av sättet att spela hockey i olika ligor och hur snabbt det förändras. Samt att han personligen tänkte att den väldigt uppspeedade farten nu - som bland annat ökat risken för svåra skador - har gått lite för långt och att han gärna skulle se att man acceptera lite mer hakningar för att få ned farten för att det skulle bli säkrare.

Det låter som en klok tanke. Hastigheten och tyngden av vältränade spelare har definitivt ökat risken för svåra skador och det är inte bra att det blivit så.

Intressant också att höra hans tankar om känslor och inställning och hur han undersöker noggrant spelstilen för sin kedjekamrater för att kunna se hur de bäst utnyttjar sina speciella styrkor. Robert läcker att anledningen att han efter hösten med Fröberg och Shinnimin i stället fick en lina med Ponta och Tyrre var att han sett hur de skulle kunna fungera tillsammans och påverkade den förändringen av linor :-)

Dessutom hade han funderat på gameseven och kommit tilltanken att dels var första målet oerhört viktigt och ju längre matchen går vid 0-0 desto mer ökar chanserna för bortalaget. Får känslan att han menar att Luleå kanske bättre skulle satsat ännu mer offensivt tidigt och inte varit lika försiktiga. Intressant.

Bifynd. Omark och Harju har sina speciella sätt att snacka på och det känns alltså som Övertorneåvariant?! När de ska svara på en fråga börjar de trevande om de inte är säkra och resonerar med sig själv och när de kommit fram till vad de tycker kommer ett JA! eller ett ÄH! varpå de med en tydligt mening framlägger sin åsikt. Ball.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Wow! En halvtimme med Limpan, Robban intervjuar honom i slutet av maj. Det ska bli skitkul att lyssna på!
Kommentera