Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2558188

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apagostino-gate.

Ja, som vi avhandlat igår står det fullständigt klart att Apans/Agostinos snack om att han gjort allt han kunnat för att ta sig ur kontraktet var lögn. Han valde att stanna för pengar, punkt slut, och sket fullständigt att han spelade i Putins propagandafönster KHL medan Ryssland bokade, dödade och våldtog i Ukraina. Att han "inte kunde bryta kontraktet" var lika j-a mycket lögn det.

Limpan Omark säger som det är till kuriren:

"– Jag tycker det är fel av dem att ta in honom. De (i Skellefteå) har försökt vrida och vända på det. Men det där om att det inte går att ta sig ur kontrakt är bara skitsnack, säger Omark till Norrbottens-Kuriren och fortsätter:
– Jag har förstått att MoDo tackade nej till samma spelare, det tycker jag de ska ha en eloge för. "

Skuggan intervjuas och meddelar att Luleå när Ryssland överföll Ukraina direkt tog beslutet om att inte ta in någon spelare som lirat i KHL medan kriget pågick. Och Luleå har tackat nej till alla sådana förslag som agenter kommit med.

En sådan som Oscar Lindberg hade alltså inte haft skuggan av en chans att få spela i Luleå enligt Skuggan.

Men Apan hade inga problem med det, efter att ha "modifierat" motionen till årsmötet för att kunna köpa in köpespelaren Lindberg. som omedelbart presenterade sig genom att överfalla Tyrre fult för att skada hans tidigare akilleshäl axeln.

Och kunde Apan mygla in Lindberg, efter att på hemsidan helt mörka att han överhuvudtaget spelat i KHL, så varför inte försöka med Agostino med, tycktes de resonera.

Men nu ledsnade övriga hockey-Sverige på Apans lögner.

Plastläjkers meddelar idag att de hade rekryterat Agostino inför säsongen 2022-23 och kontraktet var påskrivet.

Men då meddelade Agostino att Torpedo bjöd så mycket mer för att ha kvar honom att han beslutade att strunta i det påskrivna kontraktet.

Apan påstår ju att Agostino signade med Torpedo för säsongen 2023-24 redan december 2021 och "han kunde inte bryta det trots att han gjort allt han kunde". Uppenbarligen ytterligare en j-a lögn bara.

Obekräftade uppgifter påstår att när Torpedo missade slutspelet 2022 tilläts alla spelare riva ingångna kontrakt, och att Agostino skrev på ett nytt avtal augusti 2022, sedan Torpedo erbjudit mycket mer pengar för att kompensera för att Rubeln fallit i värde sedan Ryssland överfallit Ukraina.

Och då var väl Agostinos och hans agents snack med flera andra klubbar inklusive att faktiskt skriva på för Platsläjkers ett medel för att få Torpedo att trissa upp ett erbjudande.

Allt i syfte att jaga in så mycket pengar som de överhuvudtaget kunde för denna penningjägare.

Medan de sket fullständigt att människor i Ukraina våldtogs och mördades av rysk legoarmé bl a bestående av "soldater" som var livstidsdömda mördare som frigavs mot att de "krigade".

Ja. Fy fan. Det är så vidrigt att man kräks.

Jag utgår från att Apanagostino-gate fortsätter med att Apan ger upp och river kontraktet. Enda frågan är väl om det sker i dag eller i morgon och jag tror det sker redan idag.

Apan har idag försvarat sina påståenden om hur det legat till med att de bara gått på uppgifterna från Agostino och hans agent. Så de förbereder alltså sig på att skylla allt på Agostino medan de själva "blivit lurade".

Känner ni igen mönstret? Precis samma sak som Apan gjorde innan de kom upp i Elitserien med ett lag bestående av 95% köpespelare. Då torskade de ett kval på att de under brinnande kvalserie ställt till med suparfest varpå en liten nordamerikan Chad Hintz blev tagen av polisen för fyllekörning. "Det är Hintz fel" sa Apan, vi är oskyldiga. Så jävla fult och fegt och ohederligt och lögnaktigt. Usch!

Nu kommer de att försöka göra en Hintz igen. Men sanningen är naturligtvis den att det finns skyldiga apanställda i den här soppan. MooDoo beslöt på ett styrelsemöte att icke köpa in köpespelaren Agostino. Då gick Agostino och hans agent till Apan som direkt slog till.

Apan kommer att sparka Agostino. Men ska de återigen tillåtas göra en Hintz och ljuga sig fria?

Eller tvättar de upp den här j-a byken och ljug-kulturen en gång för alla och de ser till att nödvändiga aphuvuden rullar?

Det är frågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vidrigt men inte förvånande
Deras värdegrund är tomma ord, de har ju till och med haft en kapten som i intervju öppet erkänt att han gärna fuskar om det ger en fördel.

(Kommentar här. Nämnde kapten var ju i massor av år. T o m sparkade de Forssell när denne kapten kom från Ryssland igen. Han satte alltså verkligen "värdegrunden" för Apan. I en pod för någon månad sedan förklarade han sin syn på det hela: När jag fuskar och domarna inte upptäcker det "är det inte fusk". USCH!)

Man mår illa
Kommentera