Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2558204

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vidrigt men inte förvånande
Deras värdegrund är tomma ord, de har ju till och med haft en kapten som i intervju öppet erkänt att han gärna fuskar om det ger en fördel.

(Kommentar här. Nämnde kapten var ju i massor av år. T o m sparkade de Forssell när denne kapten kom från Ryssland igen. Han satte alltså verkligen "värdegrunden" för Apan. I en pod för någon månad sedan förklarade han sin syn på det hela: När jag fuskar och domarna inte upptäcker det "är det inte fusk". USCH!)

Man mår illa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Det drar ihop sig. Och blir säkert klart under dagen.

Ger mig fan på att Apan gör en Hinz igen och skyller allt på Agostino.

Ska de göra en riktig pudel och komma undan detta måste de krypa rejält till korset. Då måste det rukka aphuvuden för de är naturligtvis inte oskyldiga.

En rejäl pudel skulle bestå i att de sparkade även köpespelaren Oscar Lindberg. När Ryssland överföll Ukraina lämnade spelare som Lucas Wallmark samt Daniel Zaar m fl i Lindbergs klubb Torpedo omedelbart Torpedo, där dock Oscar Lindberg spelade kvar hela resten av säsongen och hela slutspelet för att maximera sina 30 silverpenningar, medan Rysk brutalarmé våldtog, mördade, skövlade och pulvriserade allmänhet i Ukraina.

Skärp er nu, Apor: sparka Agostino, sparka Lindberg, vägra de som gått över lik i Ukraina för egen snöd vinning.

TILLÄGG: Enligt Expressens källor inom klubben har man kommit fram till att Agostino inte ska spela för klubben. Men man inser också att man har ett bindande kontrakt med amerikanen och det måste således till en förhandling. Enligt uppgift har man för avsikt att hitta en lösning i denna affär inom de närmsta dagarna och sportchefen Erik Forssell ska redan vara ute på marknaden och leta en annan förstärkning.

Kommentar. Ja, man undrar förstås hur många miljoner Apan nu får betala till Agostino för sitt enfaldiga misstag att skriva avtal med honom. Vilken/vilka apor är skyldiga till detta? Men sparka för tusan penningjägaren Lindberg också - mannen som utan problem spelade hela våren 2022 i Moskva medan oskyldiga dog som myror i Ukraina.
Kommentera