Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2560067

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan tvingades ha ett möte med Apans medlemmar i går kväll, för att svara på frågor om Agostino. På Apkraft rapporterades att då framkom att "Klubben visste att han signat med lakers ifjol".

Apanagostino-gate rullar vidare och man undrar om någon riktig journalist kommer att ställa frågan varför Apan gör en Chad Hinz igen: beskriver verkligheten på sedvanligt apvis - ljuger - genom att inte erkänna att de gjort något fel sedan de utsett en syndabock i form av Agostino.

Men i allmänhetens ögon är det redan kört. Alla vet att Apan har skitit i det blå skåpet.

Apan vägrade dock svara på hur mycket de betalat Agostino under bordet, troligen till svartkonto på Cayman Islands. Vidare framkom att de för årets budget inräknat 4-5 miljoner i ersättningar till NHL, men det ser nu ut som att det blir 0 kr.

Hmm, det ser inte så bra ut, precis. Trots att Apan presenterar "siffror" där de påstås vara näst rikast i hockey-Sverige. Fan trot. Nu har de i alla fall lyckats lura runt 1000 att köpa säsongskrot, att jämföra med 3 500 i Luleå, där man sett sig tvungna stoppa säsongskortsförsäljningen för att kunna ha biljetter att sälja till matcher.

På fredag ska Apan möta Red Bull Salzburg hemma i CHL och nu verkar man skämmas över de tomma stolarna på de ödsliga läktarna så man satsar på att sälja in aplögnen "hockeyintresset är rekordstort i Schtan" genom att släppa in barn och alla under 18 år gratis, samt alla Apkraftsmedlemmar gratis. Men samtidigt visar sig ApPeas skrytbygge den tomma restaurangen lika tondöv som vanligt och tar betalt 229 kronor för den som vill ta en hamburgare till matchen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Inte konstigt att arenan har tomma stolar. Vill man köpa årskort i Skekraft kyrka så kostar det knappa 12000 kr per säsong/person om du vill sitta mellan blålinjerna. Kan du tänka dig att sitta mellan blålinje och förlängd mållinje är det liiite billigare. Endast dryga 9000 spänn. Vet inte vem som satt priserna men personen i fråga måste varit lindrigt nykter.

Synd att vi har så många borta ikväll. Längtar efter att se ordinarie lag på benen. Men blir kul att se hur junisarna klarar sig. Hoppas också att Sara får speltid. Även om det bara blir sista 10.
Kommentera