Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2561466

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag du Sven! Pengar är det minsta problemet när det gäller Norrlands bästa hockeylag!trots alla tomma stolar som du skriver,r varje gång Mot Salzburg hade vi bara 9 Juniorer plantskolan fungerar! Jag får följa de 3 första omg i SHL här nere kommer hem den 27 sep helt ok här nere nu ligger runt 30-32 gr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ja, intressant att du uppfattar pengar som det minsta problemet för Apan.

För oss andra klubbar skulle det vara ett jätteproblem att så få vill skaffa säsongskort, att så få ids gå på matcherna, att man slänger ut en miljon för att köpa en spelare för 48 timmar, att man tar mer än 200 kronor för en hamburgare i arenan och att man år efter år får ta kortfristiga och dyra banklån för att betala löner till spelare och andra anställda.

Men det minsta problemet, skriver du. Vilka är de större problemen för Apan då? Att ni aldrig lyckats utveckla en målvakt utan år efter år köper målvakter som andra utbildat? Att Apan har en sådan "kreativ" inställning g till fusk och att tala sanning? Eller att betala dyrt för att köpa hockeyhandskar som bara tillverkas i små upplagor och därför kostar ofantliga summor?

Trevligt att du kommer hem i tid, solbränd och utvilad, för att kunna delta i Ölands Skördefest!
Kommentera