Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2563866

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: För det första så vad det Tappara de spelade imot tydligen mycket varmt på Öland! För det andra vill du förtränga förlusten i finalen mot finnarna. Får ser hur det går i TV-pucken idag vi möter ju Norrbotten med 8 Luleå spelare o Västerbotte pn med 11 Skellefteå spelare även där är vi bättre Fortfarande sommar på Öland. ser jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Nu har Norrbotten 13 spelare från Luleå Hockey, medan Västerbotten har 9 spelare från Apan, 6 spelare från Teg, 5 spelare från BurkÖlen etc (bara ynkliga 4 spelare i TV-puckslaget har Apan som moderförening, men sedan har man i vanlig ordning köpt, köpt och köpt igen). Värstabotten domineras alltså av spelare från södra delen av länet, per definition således inte från obygden. Förstår att det är ovanligt i sekten att använda fakta när man i stället kan köra lokalt dominerande så kallade alternativa fakta, det vi andra kallar ljug.

Bra att du upptäckte Tappara och inte Kärpät. Troligen ville jag bara kolla att du var OK efter den alltför varma lördagskvällen i Grekland;-) Och nu blir det spännande för dig att vänta in hur "SHL:s bästa målvaktspar" ska hantera SHL-premiären? Grundtipset blir som vanligt, när det gäller Apan och målvakter, att nu köper man som man alltid köpt. Ska Luleå Hockeys dokumenterat högklassiga utbildning av målvakter i arvet efter Myllys rädda Apan?
Kommentera