Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2565952

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, härligt att hockeyn startat. Lite sur förlust, men som du är jag glatt överraskad att spelet fungerade så pass bra, jag trodde vi skulle spela någon månad innan det skulle börja lossna.

Nu en stor mugg kaffe och någon macka här i hälsingeskogarna, och sedan dags för jobb!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bluesman: Tidigt uppe, minsann och hoppas du haft det fint i hälsingeskogarna. Själv gick jag upp först två timmar senare och efter dubbla kaffekoppar jobb här på södra Alvaret av Öland där jag isolerade väggar och tak i en bod samt satt upp nya hyllor efter hel långsida och kortsida. Allt från boden legat regnsäkrat under presenningstäckta stora högar på gräset ute så nu blir det kul att lyfta av skyddet för att planera hur det ska in i boden och få ordning. Men vad händer? Sol och blå himmel blir någon timme senare gråmoln över hela himmeln, följt av bara blå himmel igen efter ytterligare en timme och när allt avtäckts och jobbet startar blir det snabbt grått och då börjar det också regna! Nåja, inne för lunch i form av huevos rancheros och nu värmen solen igen över helt blå himmel.

Här nere på södra Alvaret växlar vädret snabbare än någon annanstans och SMHI har inte en sportslig förespå ens en timme framåt.
Kommentera