Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2583500

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Damrenset torskade sin andra match historiskt med hela 1-6 sedan DaMooDooisterna i tredjeperioden gått från 1-2 till 1-6 på mindre än åtta minuter. Men efter matchen mot Luleå satte renset sin andra målvakt med spaden och hon håller förstås inte den extremt höga nivå som rensets förstenat håller.

Nå, nu har DamRenset kommit in i SDHL-hockeyn, de vet vad de har att vänta sig och jag tror att de har goda chanser att etablera sig bland toppfyra.

Luleå körde förstås över DamHuVa, det blev 3-7 till slut. DamPölsan torskade mit DamPungen, blir nog inte lika stora utmanare till oss i år som senaste åren.

Efter bara sju matcher leder Luleå SDHL sex poäng före DaMooDoo och nio poäng eller mer före övriga lag.

Den här säsongen kommer vi nog att dominera stort. Men fr o m nästa säsong finns kanske risk att vi börjar tappa stjärnor till den nystartade nordamerikanska ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
På förekommen anledning.

När någon skriver ett inlägg och framför åsikter kompletterade med fakta och argument är de fritt fram för andra att inleda en diskussion genom att bemöta de åsikter som framförs med egna fakta och så vidare. Det är så vi umgås och kommunicerar med respekt.

Det finns tyvärr enstaka personer som bara hoppar in med jämna mellanrum på olika klubbars sidor med kortfattade inlägg som väsentligen består av angrepp på andra skribenter genom att leverera förolämpningar och förnedrande epitet.

Det är förstås prognos pessima för dessa typer och när de visar att de inte förstår får de naturligtvis hjälp att söka sig till andra jaktmarker där deras talanger bättre kan tas till vara.
Kommentera