Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2584872

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Rulltårtan : Jiri Kucera var ingen ful spelare. Grejen var den att Fiskrenset i vanlig ordning skulle köra brutala överfall utan att zebrorna brydde sig, men Luleå stod upp och var ännu tuffare och det handlade framför allt om pojkarna från Norrbotten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: det var nog det dummaste jag hört! Har flera kompisar som håller på andra lag än våra och alla var rörande eniga! Sen att Frölundaspelarna efteråt sa att det var hårt men helt ok är ju en efterkonstruktion plus att inte vara dåliga förlorare!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasans ros har ju baserat sin "journalistiska karriär" på skvaller och naturligtvis har han hängt på en sådan pratglad för att inte säga glappande person som Robin Kovacs.

Värst var ju när han, tillsammans med trasabris, tidigt en höst presenterade att gansteröret redan köpt Kovacs för ett år senare och det slutade med att Luleå fick släppa honom i förtid.

Nu har rosen åkt ned till schweiz för en semester som bekostats som "arbetsresa". Genom att ta ett snack med Kovacs och kommer med följande scoop..

I slutspelet 2022 blev han petad – trots att han ledde interna poängligan. ... Nu väljer han att ge sin fullständiga version av det som inträffade.
Utan filter. Ingen handbroms.

"– Örebro tyckte inte att jag levererade."

Duktigt, ros, att vi nu fick den fullständiga versionen, utan filter, utan handbroms.

Och att Öret med kraft förklarade för Kovacs att de inte accepterade att han skickade dicpics till flickorna på kansliet hade säkert ingenting med saken att göra.

Atfontrasan ger "fullständiga fakta", aftontraseversionen på sådana.
Kommentera