Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2584907

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ska bli intressant med bataljen ikväll men tror det blir tufft för oss då Lule historiskt gör varggropar som hade gjort Emil i Lönneberga stolt
(speciellt i norrbotten arena).
Hoppas och tror på en intensiv batalj med mycket känslor där förhoppningsvis Bulan står lika arg som Petter Lasu Nilsson när slutsignalen ljuder( är det ens möjligt förresten?)
Väl mött!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Varulven: Ja, det var en härlig upplevelse när Petter sa ifrån. Så arg tror jag få kan vara och då gällde det ju att en extremt usel domare i kombination med "SeMers" situationsrum, där galenpannan Lärling bestämde allt, efter att beordrats av Skrikegård, fattade beslut som potentiellt kostade Luleå många miljoner, eftersom det skickade Luleå ur slutspelet.

En match mot Warulfven ser vi alla fram emot och kommer att lära oss mycket av, oberoende av resultatet. Vi ser det som en viktig kunskap inför ett kanske kommande möte i slutspelet, helst mycket sent på våren.

Där fintade ni ju bortåsnunder juldagarna 2021 genom att släppa ut Pennan, som inte mobliserade mer i laget än att ni lät oss vinna med 0-8 nere i Karlstad, bara för att komma med smartare Mitell i slutspelet. Nu får vi känna på Mitellhockeyn redan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Varulven: troligen vår mest utmanade bortafajt.
Ryktas att Lagacé vaktar ikväll och duktigt Carl vilas till lördag mot fiskrens på hemmais.
Kommentera