Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2588337

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Och ni skapade ett härligt drag vilket man hör och njuter av!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fyra mål av Öqvist men ändå torsk, det var en tung hemresa, kallt var det dessutom, runt 15-20 minus vill jag minnas, det var svårt med värmen i bilen.
Det var på Kuleå-tiden, svängdörrshockeyn, ångesten då var opålitligheten bakåt, idag är det målskyttet.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sex matcher I SHL ikväll, bara Röglet och Pungen vilar:

• Luleå HF - Leksands IF
• Timrå IK - HV 71
• MoDo Hockey - Färjestad BK
• Frölunda HC - IK Oskarshamn
• Växjö Lakers HC - Örebro HK
• Skellefteå AIK - IF Malmö Redhawks

Som läget är skulle man bara nöja sig med att konstatera att det här ser bra ut för Luleå och den här matchen ska vi förstås ta.

Men mycket av tankarna om årets serie gäller förstås att redan nu har vi två lag - HuVa och Trottoarkanten - som drabbats hårt och nu riskerar kollapsa. Kan de få ordning på saker och ting, kan de lösa problemen trots att de säkert är mentalt handikappade och ser "What's up?" bakom varje hörn?

HuVa har ju egentligen resurserna men samtidigt att i många år nu har så mycket i klubben visats inte fungera som det ska.

Trottoaren å andra sidan har den hämmande sorgen över huvudtränaren samt den återkommande erfarenheten av att plötsligt skadas viktiga spetsspelare och Vips! kollapsar allt och återtåget - till Allsvenskan - rasar fram.

Hur kommer det att bli närmaste månaden för dessa två lag? Staplas motgångarna på varandra? Kan de vara kalla och acceptera att det tar tid att vända på skutan men det måste det få ta?
Kommentera