Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2589492

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bachada14: Jag håller med. I de flesta matcherna har man sett Omark spela riktigt bra - trots att han vanligen får två motståndare på sig så snart han driver puck - och hade Ponta och Tyrre sökt upp bättre lägen samt målat på lägen de fått, skulle det kunnat bli väldigt många pinnar.

Fast håller också med dig om att Limpan känts lite mer frustrerad mot slutet. Tidigare har ju Limpan bara sagt att "lugn, det kommer" och man tror inte att Bulan rör på den linan om inte Limpan vill det.

Men senast rann det ju över för Bulan och en dryg period satte han Limpan med Kempe och Shinnimin. Utan succé då, men vissa byten såg den linan helt överjävligt ut.

Skulle nog känna att Limpan behöver vi inte oroa sig för. Gäller mer att han får spelare i linan som fungerar med honom och kan dra nytta av hans magi. Hade hoppats det skulle ske med pojkarna från 2021-22 och att man skulle sluppit röra andra- och tredjelinorna som gick riktigt bra.

Men insatsen mot Trottoarkanten var naturligtvis minus på varenda gubbe. Stånga sig blodiga mot deras mittzonsförsvar? Släppa in deras farliga linor att leka gång på gång? Nej, det ska väl inte få hända igen. Underskattning och 90% engagemang; ska inte få hända igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Väl talat! Jag är inte heller det minsta orolig, men jag tycker vår kära sportchef Skuggan borde börja jobba lite övertid nu. Den oförklarligt idiotiska värvningen av Zdráhal, och att man inte går all in att hitta riktig spets?

Nu är vi i början av serien, och långt ifrån panik, men jag anser man gör ett stort klavertramp om man inte slantar upp för några riktiga poängmaskiner snart. Jag vill se Omark i en förstakedja där motståndaren tvingas sätta 2 gubbar på både center och forwards, och att vi då får några gratis PP pga "too many men". :)
Kommentera