Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2592458

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sellgren har alltså en fraktur i vänster tumme och blir därför borta en tid framöver. Man hade gissat att vi då tagit ned allkonstnären Jonas Berglund som back och petat in Kant i fyran.

Men så tycks det inte bli. Det lutar mot att man tar in Allard redan nu och att han får gå med Erik, samtidigt som Hardegård och Laaksonen bildar par. Jahaja.

Vidare har Kempe varit sjuk i veckan och kan troligen inte spela. Lite besvärligt när nu Bulan håller på att testa om förstalinorna om viktige Kempe blir borta.

Vi såg ju alla vilken enorm betydelse det har om hela laget och spelarna inte är tända eller om de ger allt, när vi torskade mot Trottoaren respektive vann mot MooDooismen. Svårt att tro annat än att alla spelare kommer att vara påslagna när vi spelar tidig seriefinal borta mot Warulfven. Men Ulfven är rejält stark i år och aka vi ha något att sätta emot måste allt fungera för oss, vilket blir svårt när vår redan tunna trupp nu åker på skador/sjukdomar.

Och som det inte var nog ryktas det att en Warrulfvssupportrer varit ute och placerat björnfälla, agnad med wermlandskörv. HUGA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: DIF Nord & Grosshandlarn ska tydligen vissla i afton i pipan man undrar kommer dem följa förbudet för ryggsäckar ute på isen också???
Kommentera