Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2592526

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
I vilket fall, synnerligen trevligt att få se en match mellan Luleå Hockey och Warulfven. Två lag som senaste handfull åren som regel talats i tuppen av serien och hotat i slutspelet där vi en gång möttes ända till game seven varpå Ulfvarne vann.

Att vi båda gått så bra hänger framför allt på sportchefer och tränare som tagit fram dessa lag. Wallin och Mitell gentemot Skuggan och Bulan. Dessa fyra plus deras medhjälpare har gjort ett förbannat bra jobb och lagen har naturligtvis ett antal riktigt fina spelare.

Själv har jag oväntat haft en hel del annat under dagen vilket innebär att jag inte helt hunnit med gymmet. Planen att köra pectoralis och triceps i båda pauserna så räkna med hårda kommentarer direkt efter första och andra paus, grrrrr!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Överlägsna serieettan Warulfven mot serietvåan Luleå. Alltid hockeyfest mellan oss. Och Luleå har gått bra mot Ulfven på senare tid men idag ör vi som alla vet vingskjutna.

Nå, bir kul att se Allard på isen i alla fall- Fysiskt liknar han Eddie och #40 och hoppas verkligen slippa se samma typ av spelare.

Började läsa på Warulfvens uppställning men fick skrämselhicka och fick avsluta för att lugna mig.

Men vi hoppas förstås att slippa höra det blåsa i träa efter match.
Kommentera