Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2592517

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Fint upplagt, tack för det!

Lassi var alltså suverän senast, med undantag för pucken som gick in i femte luckan. Men nu varvar vi in Warden och det går nog bra det också.

Allard går alltså in med Erik eftersom Sellgren är gipsad. Det innebär säkert att han får rejält speltid, fast man nog tänkt sig att slussa in honom lite mer långsamt.

Men däremot synnerligen omkastade linor. Kolla bara på den rena Luleålinan där Limpan kör med Jonas Berglund och Einar Wolf. Den såg man inte komma.

Hur hanterar Akela Mitell detta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
I vilket fall, synnerligen trevligt att få se en match mellan Luleå Hockey och Warulfven. Två lag som senaste handfull åren som regel talats i tuppen av serien och hotat i slutspelet där vi en gång möttes ända till game seven varpå Ulfvarne vann.

Att vi båda gått så bra hänger framför allt på sportchefer och tränare som tagit fram dessa lag. Wallin och Mitell gentemot Skuggan och Bulan. Dessa fyra plus deras medhjälpare har gjort ett förbannat bra jobb och lagen har naturligtvis ett antal riktigt fina spelare.

Själv har jag oväntat haft en hel del annat under dagen vilket innebär att jag inte helt hunnit med gymmet. Planen att köra pectoralis och triceps i båda pauserna så räkna med hårda kommentarer direkt efter första och andra paus, grrrrr!
Kommentera