Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2594964

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har Garpen fått sparken och det ryktas att Styvben Starke kommer att plocka in Säcken. Här kunde jag skriva att det var ju det jag föreslog för en vecka sedan. Men då skulle jag låta som Wennergrip så det skriver jag inte.

TILLÄGG. Gudars skymning. När man inte trodde att Djurgårn kunde ledas sämre överraskar de en och går från sopkassa till extremt sopkassa.

Att de behövde ta in Säcken, som då skulle rättat till försvarsspelet och givit utrymme för offensiv var en s k nobrainer.

De kontaktade Visby och Säcken, som förklarade att de var med på det förutsatt att de hittade en ersättare till Säcken som coach i Visby, vilket de gjorde direkt. När Säcken då talar med Djurgårn och förklarar OK, vi kör, får han reda på att avvakta. Djurgårn ville bara ge Säcken ett korttidskontrakt men nu höll de på att leta någon annan för flerårigt - fast blev det inte av, skulle de nöja sig med nödlösningen Säcken.

Varpå Säcken tackar nej.

Så vad kommer Djurgårn nu att göra, med tanke på den kompetens de visat senaste åren? Skriva treårigt med Tomas Pontén eller Barry Smith?

Avgå alla!
Kommentera

Svarskommentarer