Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2595009

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Intressant att höra Skuggans bedömning av hur laget gått och håller med honom helt och hållet: det hade sett mycket bra ut, med undantag för matchen vi torskade mot Trottoarkanten då alla spelarna lirade som vore det sovande.

Men det är mycket tydligt att intervjun görs innan kollapsen mot Warulfven och torsken mot Röglet. Just nu småfunderar jag lite om det vi sett på senare tid handlar om det man väntade sig i början av serie. Å andra sidan har detta hänt när vi saknat Jesper samt fått till en Allard som kommer att behöva tid, inklusive att Bulan laborerar rejält med linorna just nu. Så det kommer att förbättras, men signalerar att tuppen inte är så bred när enstaka skadade kan sänka laget så pass.

Skuggan är ändå tydlig med att man planerar att ersätta Zdrahal och ta in en forward när(om man hittar en passande samt till tillräckliga pengar. Men det tycks svårt att hitta någon lämplig. Personligen drömmer jag våta drömmar om att de skulle gå all-in på Limpans linjekompis i Salavat och Geneve, Hartikainen, men jag vet ju att Luleå inte har de pengarna.

Skuggan talar inte om backsidan och sant är att Hardegård och Laaksonen blivit härliga lyckträffar.

Och Allard är en som man hoppats ska bli en klippa i försvaret. Men de två matcher han spelat var han rejält dålig och Huga om han blir årets svar på Eddie Larsson och Jonathan Andersson - två backar som stod för frekventa horribla försvarsmisstag som signalerade att de inte brydde sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket bra lösning :-)

Piteå Hockey lånar SHL-meriterad forward!

Joel Kant lånas in från Luleå Hockeys SHL lag!

Vi är glada över att tillsammans med Luleå Hockey kommit fram till denna lösning som gynnar alla parter. Lånet är en så kallad ”dispensövergång” som gör det möjligt för Joel att spela matcher med båda klubbarna under säsongen.

Joel tillhör till vardags Luleå Hockeys A-lags trupp i SHL och har under hösten haft begränsat med istid i sina 11 SHL-matcher. Joel har under hösten spelat 11 matcher och gjort 12 poäng i J20 Nationell utöver spel i SHL. Dessutom har Joel representerat svenska U20 landslaget i fyra matcher under säsongen.

-Dialogen med Luleå och Kalle Fabricius inleddes igår måndag och idag har vi gjort klart att Joel lånas in på obestämd tid. Men vi är väl medvetna om att Luleå kan återkalla Joel vid behov. Har även pratat med ”Bulan” och fått goda referenser på Joel som vi även sen tidigare har koll på och han är klar för spel med oss redan imorgon onsdag hemma mot Kalix, säger Piteå Hockeys sportchef Mikael Aaro.
Kommentera