18:33 2 min TIK 29. Hållander, Filip Tripping
09:40 1-0 (PP1) TIK 94. Hartmann, Sebastian (1)
08:47 2 min LHF 14. Berglund, Jonas Holding
(08:47 - 09:40)
00:00 GK In LHF 34. Lassinantti, Joel
00:00 GK In TIK 30. Johansson, Jacob

Den som ville veta mer om hur matchen utvecklades och en analys av varför kanske loggar in på betaltjänsten Hockeysverige för att läsa följande

MATCHRAPPORT
Tre poäng till Luleå efter avgörande i slutperioden mot Timrå

Luleå vann borta mot Timrå i SHL med 5-2 (0-1, 2-1, 3-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Luleå avgjorde.

Timrå tog ledningen efter 9.40, genom Sebastian Hartmann på pass av Emil Pettersson och Elmeri Eronen. Efter 5.47 i andra perioden slog Jonathan Dahlén till, på pass av Robin Hanzl och Magnus Pääjärvi och gjorde 2-0.

Luleås Pontus Andreasson gjorde 2-1 efter 10.56 på pass av Marcus Hardegård och Linus Omark.

Oscar Eklind gjorde dessutom 2-2 efter 14.05 framspelad av Linus Omark och Marcus Hardegård.

Luleå spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 2-5 genom mål av Jonas Berglund, Oscar Eklind och Linus Omark och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.17 kvar att spela.

Omark klev fram

Luleås Linus Omark stod för tre poäng, varav ett mål, Oscar Eklind gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Marcus Hardegård hade tre assists.

För Timrå gör resultatet att laget nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Luleå är på femte plats.

Lördag 18 november spelar Timrå hemma mot Skellefteå 18.00 och Luleå mot Frölunda hemma 15.15 i Coop Norrbotten Arena.