Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2604943

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Du kan nog inkludera Röglet också.

Men jag tror att det finns en god chans att vi tar Öret och Trottoaren om vi möter dem i slutspelet. Luleå har många bra spelare och nu handlar det om att få dem att fungera tillsammans som lag med Rönkenhockey. Något jag är rätt säker på kommer att ordna sig, även om det kan dröja in på nästa år. Då kommer det att bli betydligt större chans att ta de lag du uppfattar blir omöjliga för oss.

Men till dessa har vi Warulfven (2/6), Apan (3/3) och Läjkers (3/3). Tre lag som troligen kommer fortsatt att tillhöra serietoppen. Uppgifterna inom parentes visar hur många pinnar vi tagit av dem vi tagit hittills. Det har gått ganska bra, alltså, men i morgon och två dagar senare möter vi just Apan och Plastläjkers. Vore inte förvånande om de tar revansch nu, men i vilket fall. Det är inte NU då vi ska vara som bäst. Att vi ligger så pass högt nu ser jag som en oväntad bonus, men - som du säger - vi kan dråsa snabbt i tabellen vid ett par förluster.

Det jag ser som mest skakigt är spelet utan puck då vi mot vissa lag har svårt att kontrollera dem. Detta - spelet utan puck eller det defensiva spelet om du vill - måste etableras rejält och bli betydligt säkrare. Mer som det var i fjolårets slutspel och slutspel innan.

När spelet utan puck sitter kan vi mer fokusera på spelet med puck.Det spelet har hittills ofta fungerat riktigt bra i olika linor men varierat, ibland fullt ös, andra gånger mer osynligt och när någon/några linor gått bra, har andra gått sämre. Men när spelet utan puck landat som det ska blir det betydligt säkrare för spelet med puck att jacka in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Mer sånt :-) J18 seger i Delfinen.
Kommentera