Luleå HF

115889 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2607189

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Trevligt. Även om vi fått slita hårt för att vinna matcher som stått och väger med 0-0 in i tredje perioden, medan ni krossat aporne med i snitt 6-2 matcherna ni vunnit.

Låt oss fortsätta spöa Apan i de kommande matcherna också. Då har de fulingarna torskat 24 poäng mot er och oss och vi kommer att slippa apor i tabellens högre nivåer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, fy fan så fult Apan "spelar".

De har satt i system att spela arga och tjafsa efter varenda avblåsning vilket gör att matcherna tar allt längre tid att genomföra och publiken tvingas stå ut med den skiten. Är det någon som är förvånad över att de som gillar hockey allt mer skiter i att gå på matcherna i schtan?

Men det är inte bara att det tjafsas utan Apan har dessutom en förkärlek för riktigt fula överfall.

Petter Granberg exempelvis. Han är skitkass på hockey och placerades som sjunde back för att han bara levererade misstag och var ett sänke. Då accepterade gan instruktionerna han fått och började spela den "hockey" som Apan vill ha honom till. Och numera bidrar han genom att hela tiden crosschecka, slita ned på isen eller allmänt överfalla varenda motståndare som kommer i närheten av honom.

Pär Lindholm är nog det fulaste äcklet. Igår levererade han upprepade fula överfall på Limpan, Shinnimin, Tyrre med flera.

Värst var förstås när han med ett samurajhugg klippte till Shinnimin över nacken - med risk för att krossa en nackkota - vilket han inte ens utvisades för.

Fulspelare Lindholms kommentar efter matchen: "Ska han börja klaga över det där får han klaga över mycket som händer på en hockeyplan, säger han."

Jadu. Det stämmer men inte generellt utan när det gäller vad du håller på med, ditt j-a svin! Du verkar allvarligt talat svagbegåvad - men du har säkert stor talang för banjospel med dina sex fingrar.

Nu är han i alla fall anmäld till DIFiplinnämnden så vi hoppas att de stänger av honom länge. Vid sidan av dessa brutala påhopp "imponerade" han dessutom genom att efter en pytteslashing länge sig omkull och ligga kvar på ett sätt som antydde att nu väntar vi på ambulans, bara för att när han lyckats få utvisning på Luleåspelaren, resa sig upp och spela nästa byte. Något som Bulan påpekade på presskonferensen varpå robertohlsson lämnade rummet.

Men vad värre är att majoriteten av de fulaste överfall är det apspelare som kommit till klubben senaste året-åren som konsekvent fulspelar brutalt och det är tydligt att när de kommer till Apan instrueras de att sätta i system att leverera fula och fega överfall på motståndare. Det är alltså den aphockey de får order om. Vidrigt!

Typexempel 19-årige apan Elias Salomonsson - som lyckats dra på sig 29 utvisningsminuter på bara 12 spelade matcher i år, inklusive en 5 minuter, 1 matchstraff, en avstängning - som är så jävla galen att han, sedan Omark satt 1-0, tycker att det är OK att crosschecka omkull Omark, men där kunde inte ens gårdagens "vi blåser aldrig" zebror undvika att ta utvisning och 5 sekunder senare sätter Tyrre och Eklind 2-0 och idioten Salomonsson har förstört matchen för Apan.

Kollar på lite data som visar upp Apans äckliga fulspel.

Apan ligger överlägset sist i Fair Play-ligan.

Övriga 13 lag har i snitt 1,4 femminutersutvisningar.
Apan har 7 femminutersutvisningar.

Övriga 13 lag har i snitt 1,3 matchstraff.
Apan har 4 matchstraff.

Övriga 13 lag har i snitt 1,2 spelare bland de 21 mest utvisade i SHL.
Apan har 6 spelare bland de 21 mest utvisade i SHL.

Övriga 13 lag har i snitt 0,5 avstängda spelare.
Apan har 3 avstängda spelare.

Och strax får vi förhoppningsvis apan Lindholm avstängd sedan han försökt krossa nacken på Shinnimin.

TILLÄGG: Yep, Apan Lindholm blev avstängd, men tyvärr bara en match och han kan därför inte delta i Öret-Apan i morgon.

Apan har därmed fått fyra spelare avstängda för farligt spel i säsongens SHL. Det är alltså åtta gånger mer än genomsnittet för övriga tretton SHL-lag, 0,5 spelare per lag.

Snacka om tydliga bevis för att Apan spelar extremt mycket fulare än alla andra lag.

När ska media upptäcka detta och slå larm? I stället för att gulla, runka Apa och hitta-på att de är så hemskt mycket fiiiina hockeyspelare?
Kommentera