Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2612110

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Eftermiddagens matcher har startat och man blir omedelbart less att se hur pärlindholm - som kanske blivit värste filmaren numera, Fläskbergets arvtagare? sedan vi blivit av med singerli - redan i första minuten snor en klubba, nyper fast den, och slänger sig omkull och lurar zebrorna att ta utvisning - varpå Apan sätter 1-0 på detta mygel-PP. Så tråkigt, börjar likna italiensk sparkboll när Apan "spelar".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Malmet fick sedan PP och efter ett skott från slottet där bacillskräckssköre Söderström inte rör sig som vanligt kvitteras det till 1-1. Strax efteråt sätter Apan 2-1.

Efter 13 minuter en situation bakom Apans mål där fulbrutale Granberg medvetet laddar och sätter en monstercrosschecking mot axlarna på en malmetspelare som kastas mot sargen med ansiktet före. Det blir ett uppehåll medan zebrorna granskar videos etc och sedan dömer obegripligt svagt bara 2 min för boarding.

Ja, herregud, Denne Petter Granberg som är skitkass och enda anledningen att han får "spela" är uppdraget att köra våldsamma och brutala överfall.

Efter uppehållet spelar Malmet PP och den Malmetspelare som kastades med ansiktet i sargkanten spelar trots att han utsatts för det där.

Hyllas han? Nej nu blir de båda äcklen pärlindholm och den ilskne kvänen skitförbannad på malmetspelaren och hävdar att han "filmat" trots att alla sett vad som hände.

Så jävla dåligt, de uppträder som om de är helt j-a borta i huvudet.

I Apans box lobbar den ilskne kvänen en puck från egen zon och den får en snedstuds precis framför malmetvakten och går i mål till 3-1.

Vad gör den ilskne kvänen då? Åker fram till den ovan nämnde malmetspelaren och skäller ut honom ytterligare?

Jag upprepar mig: den ilskne kvänen tycks ha en världsbild som är helt obegriplig, om man inte inser att det handlar om en sektgalning i o-bygden.
Kommentera