Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2619913

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu börjar det läcka alltmer i Kempegate. En artikel i Hockeynews (länk) citerar tydligen en spelare i laget fast anonymt.

”– Fram till novemberuppehållet så hade allting varit bra, säger en källa med insyn i Luleå.

– Sen efter det så har han knappt velat träna och bara ”varit”, och vikt ned sig så fort det blåst emot under matcherna.”

Han ska till Schweiz och vet redan vart”.

Flera källor till Hockeynews uppger att Mario Kempe och agenten Aljosa Pilko har klart med en ny klubbadress för 35-åringen som var Tre Kronors bästa poängplockare i Karjala Cup.”

Hur har Kempe kommunicerat med sina "lagkamrater"? Han har inte brytt sig ett skit, skickade bara att kort meddelande via WhatsApp "”Tack för mig och hörs” ".

TILLÄGG, från Norran: ”Stämmer väl in med vad jag hört om hans tid i klubben. Sällan med på lagaktiviteter och när han var med gnälldes det mest på allt.”

Känns som att Luleå har ett pricipansvar för SHL. Ska spelare kunna skita i ingångna avtal och sticka så fort de får förslag om mer pengar från annat land/klubb? Speciellt efter att de luggat SHL-klubben på massor av pengar för att rehabba sig och softa på annan plats.

Fy satan vilket vidrigt äckel!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Illa för oss, 2 matcher och båda målvakter skadade samt Lindbom utbuad av någon märklig anledning
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå-Warulfven 0-0, Luleå i PP. Då träffar en lös lpbbpuck Carl Lindboms axelkåpa varpå han blir liggande.

Det ser alltså otroligt märkligt ut.

Men det är tyflihen så att han fastnade i nätet med knäet och han lämnar isen. Ulfven får ta in en tredjevakt mitt i boxspel.

Ulfvens vakt blockerar första pucken han får tag i. Då är Eklind där och petar med klubban. Två oöfvabackar ska agera, men ser att det är Eklind och då vågar de inte, ser sig omkring och hittar Omark några meter därifrån och då kastar de sig över honom i stället.

Ser dåligt ut, men egentligen ska väl båda ulfvarne visas ut för helt omotiverat överfall-
Kommentera