Luleå HF

115800 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2623709

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
MooDoio sätter 3-4, det ska visserligen granskas men kommer att godkännas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 1 ynka poäng mot ett mediokert MoDo senast efter en URUSEL! första period var ingen höjdare precis. Matchen mot MoDo var den första i raden av 6 matcher där vi på papperet tveklöst möter mediokert motstånd. De närmaste två veckorna följer möten mot Timrå hemma, Oskarshamn borta, HV71 hemma, Rögle borta samt Malmö borta. Därefter blir det avsevärt mycket tuffare motstånd.

Jag tänkte innan mötet med MoDo, att vi nog behöver ta ett minimum på 11-12 av totalt 18p mot dessa sex lag för att det inte ska se tämligen dystert ut inför fortsättningen av serien. Nu fick vi endast 1p mot MoDo och står på 44p på 29 matcher. Ett matchsnitt på synnerligen beskedliga 1,52 p av 3 möjliga per match. Och det är med det lag vi förfogar över iallafall enligt mig, underkänt. Tar vi mindre än ett minimum på 10 av totalt 15p på de kommande 5 matcherna ser det obestridligen illa ut inför fortsättningen.
För tar vi inte 2 p i snitt per match mot de fem motståndare som står närmast på tur, har jag väldigt svårt att tro att vi därefter, helt plötsligt från ingenstans ska börja plocka ansenligt med poäng, då vi då möter betydligt svårare motståndare...

Har vi mindre än 54 p totalt efter matchen mot Malmö den 20/1, tror iallafall jag att det i Bästa fall blir playin som gäller. Och då i den bästa av världar som 7:a eller 8:a, fast mer sannolikt som 9:a eller 10:a. Och då är säsongen mer eller mindre körd ändå, åtminstone i min värld.

Det måste hända något NU! Vi behöver poäng!, och det måste nog börja typ Nu!, med 3!p i hemmamatchen mot Timrå ikväll.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PS. Det står i matchrapporten att det var fullsatt i arenan mot MoDo i torsdags.
Det tror jag inte ett smack på. Enligt vad jag såg var det åtminstone 1500 vakanta platser...
Fast det var nog den bitande kylan som var orsaken till det. Men det var långtifrån fullsatt.
Kommentera