Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2624882

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi lyckades väl samarbete matchen igenom mot ett skadedrabbat Warulfven men annars har vi ramlat igenom och man hoppas förstås att vi kan se de mentala skadorna läkas under de kommande matcherna som du skriver.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det är ett absolut måste att vi tar klart MER än hälften av poängen i de kommande 5 matcherna. Annars kommer nog ganska många supporters att vara betänkligt resignerade under de återstående 18 matcherna.
Har vi 53 eller 'gud förbjude' en ännu mindre totalpoäng efter de 5 kommande matcherna, har jag oerhört svårt att se att vi klarar en topp 6-placering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Du har en förkärlek för ultimativa ställningstaganden men vet inte om ditt track record i det avseendet håller så bra.

Personligen tror jag att Judas Kempes negativa effekt under ett par månader stal en tid vi behövt för att spela ihop laget ordentligt och att vi därför nu ligger efter.

Hoppas förstås att vi kommer igång under närmaste tiden, men det får vi se. Vi är ju dessutom med tunn trupp och skadekänsliga, t ex undrar man om Ola blir borta länge?

Räknar dock med att Luleå får det att fungera till slut och ju tidigare desto bättre. Känns skönt att unge Hedqvist lyckats så bra i alla fall. Han, Ola och Limpan är ju kraftigt positiva stöd för Luleå att få laget att fungera. Till skillnad från äcklet Judas men nu har vi ju tack-och-lov sparkat det svinet.
Kommentera