Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2624870

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jo, helt klart påverkas laget fortsatt av de skador Judas Kempe orsakade. Vi lyckades väl samarbete matchen igenom mot ett skadedrabbat Warulfven men annars har vi ramlat igenom och man hoppas förstås att vi kan se de mentala skadorna läkas under de kommande matcherna som du skriver.

Nog är det imponerande att vi fyllt arenan så bra även detta år trots att laget haft problem sedan Judas Kempe startade sin hockeyterroristprocess efter Karjala. Men faktum är att intresset i Luleå var så stort att man tvingades stoppa försäljningen av säsongskort i somras eftersom man ville kunna erbjuda biljetter till enskilda matcher speciellt för folk i länet med långt avstånd till Luleå som därför bara kunde uppleva enstaka matcher live under säsongen. Är ganska vackert och det ska vi vara stolta över. Att senaste matcherna saknade åskådare är beklagligt men förståeligt när vi hade -30-40° i länet.

En helt annan sak än vad som pågår nere hos Apan där hockeyintresset är pessima med läktare fyllda av tomma stolar match efter match även då vädret är perfekt. Att Apan gåbg efter gång påstår sig ha 1000-2000 fler åskådare än vi alla ser att de inte har beror alltså på att dopingkommunen vanligen genom 100% kommunalägda bolag stödköper biljetter som dock inte utnyttjas då de flesta inte har lust att se den fulhockey laget numera levererar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi lyckades väl samarbete matchen igenom mot ett skadedrabbat Warulfven men annars har vi ramlat igenom och man hoppas förstås att vi kan se de mentala skadorna läkas under de kommande matcherna som du skriver.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det är ett absolut måste att vi tar klart MER än hälften av poängen i de kommande 5 matcherna. Annars kommer nog ganska många supporters att vara betänkligt resignerade under de återstående 18 matcherna.
Har vi 53 eller 'gud förbjude' en ännu mindre totalpoäng efter de 5 kommande matcherna, har jag oerhört svårt att se att vi klarar en topp 6-placering.
Kommentera