Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2641960

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Så avslutar vi med tabellerna. Nu har bara Plassjö, Warulfven, Timret och Röglet spelat en match fler än övriga tio laget, så ganska jämnt nu och presentationen av den standardiserade tabellen blir mindre nödvändig.

Men intressant att se hur toppklungan fortsätter att konkurrera och just nu bara 5 p från plats 3 till plats 5.

Överraskande att HuVa som gick så starkt efter att ha sparkat Montén och var på väg att lämna kvalplatsen, nu bara tagit 5p på senaste sju matcherna och blivit kvar där nere.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Full omgång i SHL ikväll:

• Luleå HF - Örebro HK
• Skellefteå AIK - MoDo Hockey
• Timrå IK - HV 71
• Färjestad BK - Linköping HC
• Frölunda HC - Leksands IF
• IK Oskarshamn - IF Malmö Redhawks
• Rögle BK -Växjö Lakers HC

Vi är ju ny inne i en otroligt skön framgängsvåg för Luleå Hockey sedan spelarna och tränarna kom överens om att gå över till 2022-hockeyn igen.

Efter torsken mot Timret och positionen som ligans mest formsvaga lag har vi gått direkt till 7 segrar på 8 matcher inklusive två segrar mot ligans överlägsna ledarlag Plastläjkers.

Det är så skönt att det inte går med ord att beskriva. Bara att känna att solen skiner ute, fåglarna sjunger och allt är bra.

Nu är vi dock svårt ansatta med så många spelare borta men lyckades ändå hålla spelet uppe och plocka ned Plasttopplaget, sedan vi lyft in en massa junisar ned till 16-åringar som alla klev in och lyckades jättebra.

Men hur länge kan det hålla? Vi har två matcher kvar, ikväll mot Öret och på lördag mot Fiskrenset innan vi får paus för den svenska Koskenkorvakuppen, och då vi hinner få tillbaka många av de spelarna vi har borta just nu.

Blir intressant att se hur många av våra härliga junisar som nu får chans att SHL-debutera också hemma inför en fullsatt Delfin. Får fjärdelinan från plastmatchen nytt förtroende?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ekonomi kontoren i SHL lagen måste gnugga händerna av förtjusning när det är så tight i tabellen!?
Kommentera