Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2657442

Sv: Färjestads BK
eltifoso: Trist. Hoppas Markus kan fixa det. Nu när jag ser det, inser jag ju att "senaste inlägg"-listan borde vara den bästa ingången på snacket.

På samma Välkommensida har också rubriken "Våra medlemmar" försvunnit. Den var bra-att-ha när man ville leta upp någon speciell skribent för att kolla upp info t ex vad och var den tidigare skrivit. Plus förstås följa listan över antal inlägg där man länge hade Paddan med helt överlägset antal jämfört med alla andra, till han för några år sedan passerades av Huge. Som i sin tur passerades av mig, som numera "leder" den listan med några tusen fler inlägg än närmast bakom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK
Sven.Savage:
I stora delar håller jag med, även om jag är ett fan av saik men icket du.
Sen 2014 har saik inte byggt laget för slutspel. Egentligen inte de två åren man vann sm heller, men de åren hade man så bra lag och var så överlägsna att talang vann ändå.
Så, saik har envist hållit fast vid samma typ av spel och lagbygge sen dess. Det är framgångsrikt i serielunken, topp 4 typ nästan jämt. Men…. slutspelshockey… saik har inte förstått eller vägrat ändra ändra sitt sätt att spela slutspel. Vi har mer silver än Sala silvergruva och det beror på att ledningen i saik tror att det spel som funkar så bra i serien ska funka i slutspel. Ja, en del i det är att saik väger för lite. Snabba och ettriga är vi, men tunga, nja… Det är en stor del i misslyckandet av alla silvermedaljer. Till min stora förtret så ser det likadant ut i år. I en ev. finalserie mot Växjö så tror jag på 0 vinster, mot Färjestad så tar vi en match (borta). Sjäv anser jag att Robban är fel typ av tränare, hans coachingstil kan som bäst beskrivas som frånvarande. Att ta timeout när spelet rasat verkar honom främmande. Nä, ska saik vinna guld så behövs een annan mentalitet och lagbygge. Man vinner inga SM-guld på mest pass i egen zon.
Kommentera