Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2661679

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att galningen jåda, som förorenade och saboterade snackets apsida, men nu sitter och dravlar på apsupportrarnas eget apkraftforum, är bekymrad över att Luleå spöar Apan mest hela tiden nu. Och därför har han funderat ut en teknik att förbättra Apans chanser:

"Jag menar, tank om AIK skramlade ihop en miljon, kopte in Shiminiminiminim och sen skickade fanskapet till Moldavien. Gar det?"

- Bara marklund och lundmark som är så "kreativa" -
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag mot Gangsteröret har presenterats och det är identiskt med det som spöade Apan i tisdags, förutom då att Hedqvist är tillbaka från avstängningen och då går in i stället för Liljan i fjärdelinan.

Intressant den där fjärdelinan, junisarna med Hedqvist och Renbergs systerson DG som också kört i A-laget med Jacob Ihs Wozniak - en junislina som gått bra nere i J20 och också imponerat med fin kemi i SHL. Men Woz spelar inte ikväll, han har ju varit borta sedan han tacklades in i motståndarbås i SHL och inte heller lirat senaste J20-matcherna. Lät som att han kanske skadade axeln han landade på i båset?!

Lite ryyyysligt kommer man ihåg hur Warulfvens peternordström satte in en monstertackling mot sarg, efter 10 sekunder av första kvartsfinalsmatchen, på Luleås jättetalang backen Johan Fransson. Frallan hämtade sig inte på flera år och hans karriär blev senare inte den vi väntat oss. Huga!
Kommentera