Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2665019

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi i Modo är trots allt inte matematiskt klara för SHL än även om alla påstår att det är klart, vi behöver en poäng till eller att HV tappar en vilket de förstås lär göra kanske redan ikväll mot Öret, i annat fall definitivt mot plasten på torsdag.

Vill så klart att vi tar 3 mot er ikväll, hursomhelst ska det bli kul att gå och se matchen live, missade förra Luleå var här.
Vill såklart att Modo når plats 10 men blir det inte så ligger jag inte sömnlös till september, viktigast är att klara kontraktet.
Undrar vem som står i Luleå ikväll?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: Som väntat tar Lassi spaden. Vi får Lassi vs. Lassi ikväll i Övik!

Förutom byte vid spaden är Luleås lag oförändrat sedan förra matchen.

Jag tror att Bulan nu satt de formationer som vi kommer att gå med i slutspelet.

Med undantag för att Jonas Berglund ska komma tillbaka efter 13-16 matcher borta, sedan han överfallits av plastjös sportslige spelare, när 1 sekunder återstod av den match då vi spöade Plastjö. Men den juste plastspelaren fick ju själv hela 1 sekund utvisning för överfallet, så det var väl rättvist?!

Berglund kommer väl nästa vecka även om han själv tänker att kanske redan denna vecka.

Då kommer han att gå in i fjärdelinan med Hedqvist och den enda frågan som återstår är väl vilken spelare som kompletterar den linan. Med stor sannolikhet blir det Nikupeteri.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: He he, förstår att ni försiktigt inte känner er säkra förrän ni är säkra med 12 poängs försprång och 13 plusmål på HuVa med fyra omgångar kvar? Nej, det kan inte gå att jinxar bort ens om Mats Vennermark skulle gå ut på Aftontrasans förstasida och med jätteartikel förklara att han anser att MooDoo är klara.

Jag undrar också vem som tar spaden för Luleå ikväll. Min uppfattning just nu är att Warden släpper in 1-2 mål fler än Lassi under matcherna så normalt ska valet vara enkelt.

Men samtidigt tror jag att man är liiiite försiktig med Lassi - som visserligen varit på absolut toppnivå sedan han för några veckor sedan började stå i mål igen, fast man vill inte riskera att Det Stora Vemodet Ska Rulla In eftersom det är först om nio dagar som man absolut kommer att behöva Lassi, när åttondelsfinalerna kör igång.

Tror att Luleå kanske släppt möjligheterna nu att göra så mycket mer av grundserien, det blir som det blir. Visst skulle man gärna slippa Öret med deras felpasshockey i åttondelen men svårt att göra så mycket åt det. Que sera, sera.

Så kanske Warden får 1 eller 2 matcher till av de 4 som återstår i grundserien. Nu hade han ju spaden senast så ... jag tror att det blir Lassi idag.
Kommentera