Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2665030

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Keriksson: He he, förstår att ni försiktigt inte känner er säkra förrän ni är säkra med 12 poängs försprång och 13 plusmål på HuVa med fyra omgångar kvar? Nej, det kan inte gå att jinxar bort ens om Mats Vennermark skulle gå ut på Aftontrasans förstasida och med jätteartikel förklara att han anser att MooDoo är klara.

Jag undrar också vem som tar spaden för Luleå ikväll. Min uppfattning just nu är att Warden släpper in 1-2 mål fler än Lassi under matcherna så normalt ska valet vara enkelt.

Men samtidigt tror jag att man är liiiite försiktig med Lassi - som visserligen varit på absolut toppnivå sedan han för några veckor sedan började stå i mål igen, fast man vill inte riskera att Det Stora Vemodet Ska Rulla In eftersom det är först om nio dagar som man absolut kommer att behöva Lassi, när åttondelsfinalerna kör igång.

Tror att Luleå kanske släppt möjligheterna nu att göra så mycket mer av grundserien, det blir som det blir. Visst skulle man gärna slippa Öret med deras felpasshockey i åttondelen men svårt att göra så mycket åt det. Que sera, sera.

Så kanske Warden får 1 eller 2 matcher till av de 4 som återstår i grundserien. Nu hade han ju spaden senast så ... jag tror att det blir Lassi idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Er Lassi mot vår Lassi då :)

Nej det ska gå vägen men som den försiktige general jag är så vill jag ha det 100 säkert innan jag korkar upp min imaginära champagne och firar SHL spel 24/25, haha Hade öppnat en riktig flaska men inte 22:00 en tisdagkväll så det får vänta till helgen.

Jag tror på overtime idag, Sampo Ranta avgör eller Limpan för er....
Kommentera