Luleå HF

115908 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2686519

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Sett några situationer framför/ i närheten av apmålet nu och när det blir avblåst där verkar det som ryggmärgsreflexer hos aporne att fram och mossa, slå och ha sig - vanligen är ju samtliga fem apor där och därför får de 2 mot 1-lägen för mopseriet hela tiden. Aporna är ju som bekant fega och väljer att vara Stora och Starkanär de är flera mot en.

Antagligen är det en strategi att få matchen till många utvisningar eftersom Apan är starka i både PP och BP. Undra på det eftersom de länge under serien spelade fult och toppade överlägset alla ligor för fulspel; avstängningar, matchstraff, femminutersutvisning etc. Så inte undra på att de fått träna special teams rejält, blivit duktiga på det och vill ha matcherna åt det hållet. Strategi det också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Ent foru.m för Skellefteå och du Dvenne är typ den ennda so.m äe där och skrivet?! (Se matchen istället flr att bry dug om andta lag. Du är inger Lukeå fan Svenne!nSkellefteå fick väl inte ens en utv nrd sig på he.mmaplan(trots 5-2)nSen sej man svenne inne åä min sida 03.30.nHotar ned att avslöjs min indentir mm.nGäsp!!nVakna upp Svenme. Är du som är en riktig pajas.nDetta var en mkt bra semi med en enorm fart. (Bästa matchen hittills i slutspelet) Får slkåe tillbaka Pudad och Lindholm är dom klara favroditer.nStig och vägde men tillslut vann räyylag.n4-2 timm skeå.(mit Rögle i finalen)n/GammelBjörnen
Kommentera

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Tredje perioden spelas av, bara. Apan vinner mot Fiskrenset med 5-2.

Är det Apans år, i år? I så fall torde en starkt bidragande orsak vara pensioneringen av Jocke highsticking Lindström. Denne skulle ju ha alla puckar, alla PP, alla offensiva chanser och eftersom alla lag visste det var det enkelt att neutralisera Apan genom att gå på highsticking som då stannade vid sargen och brände skott. Nu får aporne fler chanser att släppa loss. Hur långt räcker det?
Kommentera