Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #361902

Sv: Sjunk inte till deras nivå
Kurt Steiner: Vi borde faktiskt ligga rätt bra till när det gäller låg medelålder på truppen. Det tragiska med det tragiska som postades är ju dels just oviljan att se och inse hur starkt beskuren truppen har varit under säsongen och att det trots det har gått helt ok, dels en rad direkta felaktigheter.

Nåja, jag förstår om folk var besvikna efter HåVematchen, för det var jag själv, men jag förstår inte att man måste upprepa något man skrev efter den matchen nu när verkligheten ser annorlunda ut. Det gav mig ungefär samma känsla som när Torkel publicerade sin såga-JR-krönika i ett skede av säsongen när JR varit LHF:s bäste spelare flera matcher i rad. Jag tänkte då att krönikan måste ha varit något som legat i någon byrålåda i över ett halvår och som plockades fram och publicerades när det inte fanns något annat att skriva om.

Jag hoppas att vi snart kan börja se slutet på skadeeländet. Vi lär kunna få tillbaka de flesta inom kort. Ja, förutom Petter och Skuggan dårå, men de bör nog placeras på en annan skadelista än övriga med lite lättare skador. Dessutom kommer ju Frallan hem, och han verkar ha varit i kanonform under VM så det tror jag att vi kan få se en fortsättning på.
Kommentera