Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #370520

Sv: Timrå IK-Luleå HF
matsby: Vad tusan! Kör du pessimism-taktik; det är ju vårt patent? *det skall inte lyckas*

Hrm. Idag går det åt h-e. Jag har räknat ut att vi kommer att få ytterligare 12 man på skadelistan efter dagens match. Varav 11 kommer att förtidspensioneras.

Vi har ju, helt och hållet turligt, fått med oss några poäng från matcherna mot TIK i år, men nu har de lessnat på det och med den tändvätskan kommer vi att krossas, förstås. Kaparbananen som hyllats så för sitt fantastiska spel måste brinna av lust att få ge igen för de förnedringar han utstått mot oss. Idag blir det andra bullar. Chansen för att vi överhuvudtaget målar är inte större än chansen att sundsvall hockey tar sig till elitserien 2004/05. Dvs den finns inte, fast bara lite.

När det gäller att släppa in baklängesmål tidigt har vi ju i lule ungefär fem av de sex rekorden för årets serie. Idag klipper vi nog till med ett nytt legendariskt rekord. Jag förutspår att tekarTIKen redan på nedsläpp kommer att damma på framåt och, efter att ha passerat ben och studsar, dråsar 1-0 pucken in genom någon av hentos sjuhundra glipor, redan efter 0.02 av första perioden. Och sedan blir det bara värre...

Nu lägger vi av hockeyn. När är nästa korgbollsmatch?
Kommentera