Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #281852

Sv: Någon mer än jag..?
Saken är jue den att det spelar ingen roll vad man skriver här inne, jag tycker supportrarna som väl bor i Malmö kan starta uppror på den tränings match som tar vid hemma i Malmö i höst...
Det är jue nästan det bästa sättet att kunna framföra våra budskap till alla poster inom föreningen om inte specielt percy..

Peter Andersson, Mattson, och många fler gör som Anders skrev inte mödan värt för lönen.

Peter Andersson mfl klagade redan mitt inne på förra säsongen att laget är för klent, eller att vi har en för tunn trupp, tänk om spelarna inom laget kan sänka sina löner, genom att visa hjärta för föreningen, ja då skulle det helt plötsligt finnas gott om pengar till nya spelare, säj en löne sänkning på 30 % på dom spelarna som har höga löner.

Sen när det då finns pengar till nya spelare så ökar också klubbens chanser till fler o bättre sponsorer..

Finns många spelare runt om i landet som är redo att sänka sina löner så att laget inte går i konkurs, men varför måste det gå så långt för. Kan man inte agera tidigare??.

Säj om Andersson skulle få 30 % mindre på sinn nuvarande lön" DET är jue för fan inget, han klarar sig gott o väl.

Eller Jussi som säkert ligger redan nu på en 250 000 - 300 000 kronor i månaden.

Bara snack från min sida, men finns säkert bättre lösningar, men en bra lösning var den som jag nämde innan om att supportarna kunde visa sin besvikelse under försäsongen...

Ha d gott..
Kommentera