Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #282124

Sv: Någon mer än jag..?
Nubben: Nu tolkar du mig fel"!

Jag påstår inte att lillis ska trolla fram pengar till nya lirare, har inte hellir någon koll över vilka man skulle kunna tänka sig att fixa, jag förstår klubbens taskiga ekonomi.. Att MIF gick upp i Elitserien samt gulden 92-94 kostade en hel del, sånt som man idag ännu får kosta på.

Jag tycker det är på tok fel att spelare ska ha sånna stora löner i Elitserien, vissa klubbar gräver sin egen grav.

Men jag vet om att Percy lätt kan få MIF"s ekonomi att gå i plus.

Men han har tagit åt sig kritiken från hockey sverige och vill få bort stämpeln köpe lag.

Jag tror mera på Lillis/Lusth en Bäckis&Gunnar.. Men jag vet också att MIF kommer få det svårt att ta poäng av lag som Frölunda, Djurgården, Färjestad mfl.

Det kommer krävas ett enormt slit o vilja av alla spelare.

Det som man är rädd för är som sagt vissa av dom stora spelarna i laget som är humör spelare. Jussi, Mattson, mfl. Om dom pallar trycket ?? det återstår att se.

Jag tror knappast vi blir det nya Timrå. Vi kommer nog får kämpa hårt för att komma över slutspels sträcket nästa säsong också.

Det positiva är att juniorerna nog är laddade för att vilja visa upp sig i Elitserien, dom ser nog stort inför varje match, istället för dom tidigare åren då vi har haft stjärnspelare som Sandström mfl som mest sätt MIF som ett jobb, där det rullar in massa pengar på kontot bara genom glida runt på isen med namnet på ryggen..
Kommentera