Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

Inlägg #282808

Sv: Någon mer än jag..?
Det finns många ord för årets MIF, både bra som dåliga.

1. Vi har fått in juniorerna, slutat sattsa på gamla lirare som Sandström, Hasselblad, Öhman. som exmpl.

2. För första gången på flera år så riktar föreningen med goda blickar framåt, man ser hela tiden på framtiden vilket är mycket bra.

3. Det dåliga som jag tycker är att man spenderar dom stora pengarna på fel spelare.
...
Jag tycker Peter Andersson är så pass bra endå för att ha varit med så länge, men jag tror att man kunnat knipa en bättre spelare för minst lika mycket pengar som han har i lön.. Men inte bara honom, det finns andra spelare inom laget som inte presterar upp till dom förväntningarna som klubben har på dom.

Laget finner mycket rutin i spelare som Rydmark, Riihijärvi, Mattson mfl som har varit med ett tag, men orkar verkligen dessa spelare" så kallade triumf kort" stå imot vinnande och stora lag som FBK, FRÖLUNDA mfl över 50 omgångar (?). Vissa tycker att Elitserien blir sämre, men jag tycker den bara blir bättre o bättre, endast svenska hockeyligans regler, samt taskiga domare som drar ner på tempot.


För att Malmö ska kunna bli farliga så måste alla inom laget gå in för varje match i 110 % fokus.. Här går det inte att slappa dom första matcherna för att varje poäng kommer bli oerhört viktig mot slutet. ( Se bara på årets Elitserie tabell).

Jag förväntar mig minst 1-2 nya spelare till, dyra som billiga, men jag tror att MIF måste ha en bred trupp för det kommer bli svettigt nästa säsong, och det kommer slita mycket på spelare, specielt dom viktiga kuggarna inom laget.
Kommentera