Agent07

4 inlägg · 6 besökare

Historik

·
Växjö Lakers HC > Sv: Imponerande Växsjö!
Yoda Marklund: Varför köpa från tyskland och danmark, när det finns bättre spelare från hemlandet? Girighet och pengar styr, jag vet!
Kommentera

Växjö Lakers HC > Sv: Imponerande Växsjö!
hanzon: De köper in SHL spelare trots att deras juniorer krigade till sig SM silver i J-20 superelit och då höll sig flera flera juniorspelare på Brännströms nivå i HV71 . Brännström fick dock in avgörande mål i förlängningen. Tråkigt att Växjö inte vågar satsa på sina egna juniorer! SM guldet skulle vara mer värt då!
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Mittzon: De är de som inte fick plats i Djurgården eller i någon Norrlandsklubb😉. De visar att de nu kan spela hockey. Ingen av dessa killar är köpta av Växjö. De jobbar eller pluggar och bir sponsrade av föräldrar för att kunna spela hockey.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Mittzon: Tack o lov att dessa duktiga killar får spela någonstans på deras höga nivå. I Sthlm dräneras alla klubbar då Djurgården plockar de bästa juniorer från varje klubb. I Norrland satsar man bara på sina egna, även om en utomnorrländsk lyckas komma in på ett hockeygymnasium så avtar utvecklingen eftersom de som kommer från moderklubben får dubbel matchtid!
Kommentera

·