cusken

215 inlägg · 4206 besökare

Presentation

Cusken - den kritiske

Som sann medgångssupporter av Brynäs kommer jag att hylla laget när spelet är bra, när segrarna kommer och när det helt enkelt är kul och underhållande att se matcherna. Beröm fås när beröm förtjänas. Givetvis gäller det bakvänt också. När laget är dåligt kommer jag inte att vara snäll i min kritik. Dessvärre var det nästan uteslutande av den senare varan när jag vistades som flitigast på forumet under den förra säsongen. Jag uppriktigt sagt sågade Brynäs längs fotknölarna. Och det var det enda rätta.

Den viktigaste supportern av ett lag är medgångssupportern. Jag och mina \"kollegor\" ger ett otroligt stöd när vi får något för pengarna och vi är i klar majoritet när det går bra för laget. Den ursprungliga skaran av supportrar är helt okritiska och hyllar laget trots uselt spel och förnedringar. De skulle ge klubben stöd oavsett vilken division de skulle halka ner i. Det okritiska tänkandet kanske hjälper Brynäs ner i division 2 om några år om den katastrofala trenden håller i sig?

Ärligt talat är det dyrt, tidskrävande och stressande att heja på ett lag. Men det är mest bara kul. Förutsatt att det går bra. Brynäs har inte varit bra på länge och det har inte varit kul. Jag, till skillnad från de okritiska supportrarna, har verkligen visat mitt missnöje med lagets dåliga vilja, förmåga och underhållningsvärde. Jag har också direkt kritiserat klubben och de högt uppsatta som jag ansett vara mest ansvariga för förödelsen. Jag kommer att fortsätta om jag måste. Allt för att hjälpa våra utrotningshotade tigrar.