danne dåre

3 inlägg · 3451 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Varför har klubbmärket försvunnit från hemsidan?
Kerstin_k: Håller med dig helt och hållet. Jag hade en förhoppning att timrås nya hemsida skulle bli snygg, stilren och som ligger i "tiden" då jag ansåg den gamla sidan bedrövlig. Istället känns det som att hemsidan helt plötsligt blev 6-7 år gammal.

Varför alla dessa gif-animeringar, om man nu måste presentera dessa kan man väl göra lite olika varianter på animeringarna. Kanske lite fade på några så att inte blinkandet blir så störande. Men tyvärr räcker det inte bara med att ändra gif-animeringarna.

Hemsidans funktioner däremot tycker jag är helt ok, bra initiativ med RSS och jag tycker uppdateringarna är bra. Och toppbilden gillar jag också, men det runt om, ja det är synd att de inte låtit någon reklambyrå eller liknande ordnat med designen.

Södertälje, Timrå och Leksand verkar inte direkt lägga ner krut på deras hemsidor. Hoppas bara att Timrå krutar på rejält ikväll!!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Nummer 8
Inget fel på Nik, han var bara lite seg på rören men istället var han ofta placerad på rätt ställe.

Har du tänkt på att Starostenko kanske inte "passar in" i truppen ??, jag har inte skrivit många inlägg i GB men har bevakat den och det var/är då ett j***a tjat om Starostenko.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Matchen
publiksiffran var ca 2 470.

Bra referat om matchen Engvall, du glömde dock att nr 16 fajtades !!(per hallin), det var nog första gången jag såg det...
Kommentera

·