Knylan

6858 inlägg · 45055 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Olle: Boyce kan nog tänkas stå vid ett vägskäl om vi går upp. Han verkar redan ha börjat snegla lite mot en civil karriär, och går vi upp kanske det sneglandet blir allt mer intensivt. Lite som med Berglund, att det "är dags" på något sätt. Istället för att traggla på och kanske finna sig i allt mindre utrymme så tar man tjuren vid hornen redan innan kurvan blir allt för brant. Men med det sagt bidrar Boyce fortfarande i allra högsta grad, det handlar mest om vad han själv vill.

Vill han köra på så tror jag att han och Walli är de enda som känns aktuella att jobba vidare med, av de namn Nisse räknade upp. Walli gjorde det han skulle redan i DIF, och kan definitivt fylla någon form av roll i SHL igen. Lindelöf är dock en bubblare och skulle kunna vara ett perfekt sommarprojekt för Sandra att sätta tänderna i. Fina uppsidor, men med ett visst renoveringsbehov.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Modo må ha svenskt rekord i fullständigt meningslös kapitalförstöring men frågan är om man själv kunnat stå emot frestelsen att värva en spelare som heter ”Valentin Zykov”? Måste ändå ge Glader den, att som hockeynamn betraktat är det en fullpoängare. 102 kilo ryss med ”Zykov” på ryggen. Oroväckande att han står registrerad som ”Sykov” hos förbundet bara, det är inte alls lika snyggt.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-02
kulltorp: Isåfall har vi lite gott snack med Ante att trösta oss med. Och minnas tillbaka.
+5
Kommentera


Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Tror tyvärr ingen av oss ens vill föreställa sig de omständigheter som lär krävas för att vi ska få återse Kaijser i TIK-dressen redan nästa säsong. Först ska det skita sig i slutspelet nu, sen ska i stort sett hela årets trupp lemlästas av hungriga SHL-vargar. Utöver det gissar jag att det skulle krävas en ekonomisk krasch som omöjliggör allt annat än att vi tvingas fylla nästa års trupp med spelare från hockeyettan och/eller juniorer. Någonstans där kan nog Kaijser dyka upp på radarn igen. Tror jag. Det är svårt att skatta de där 50 poängen när han spelar i ett lag som åkte runt och slog SK Lejon och Örnsköldsvik med tvåsiffrigt i höstas.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
TiKTenkrat: Liljewall är inne på isen efter Lodins avgörande i sudden, skadad blev han med andra ord inte. Vi satsade allt på ett kort helt enkelt och då behövdes inte Liljewalls mer defensivpräglade tvåvägsspel. Sen hann vi aldrig ta ledningen, isåfall hade vi säkert slängt in honom och kanske återgått till startkedjorna.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
TiKTenkrat: Just det var bara en liten ironisk gliring då det surrats på lite förut om att Freddan ansetts ha brister som ”matchcoach”. Gårdagen var en demonstration av motsatsen då just det aktiva matchandet gav otroligt bra effekt.
+17
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
KiefD: Olofsson är född 2000 och tillsammans med Eckmyhl yngst i laget.
+6
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Olle: Jag tycker Lodin påbörjade den här resan några matcher innan han åkte på avstängningen, när han lirade tillsammans med Olofsson och Walli. Riktigt snabb och giftig kedja med tre spelare i samma ålder som verkar tänka på väldigt liknande sätt. Lite riskabelt just utifrån mognadsaspekten, men det fanns något jävligt fruktbart. Sen bränner sig både Lodin och Walli och den kedjan slogs sönder. Trist som fan, men den har ju återuppstått nu med Hartmann istället för Walli.

Lodin är inte beroende av Olofsson på något sätt, men kemin dem emellan är något alldeles extra. Två spelare som inte riktigt hunnit bygga på sig den där hundraprocentigt seniora hockeyfysen och balansen, men det är på god väg. En på inget sätt helt riskfri duo (pucktapp förekommer...) men det händer sannerligen grejer.
+17
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Timråhej: Varken Liljewall, Walli eller Lindholm spelade något alls i tredje vilket förhoppningsvis bara indikerar att vi gick ner på folk. Hade Liljewall stått helt ensam på noll minuter så hade man kanske blivit lite mer orolig. Låt oss hoppas att förklaringen är så pass odramatisk i alla fall.

Freddan visade istället sina brister som matchcoach genom att stryka tredjekedjan, flytta upp Olofsson som center i andra mellan Lodin/Hartmann, bänka Liljewall från andra, bänka Walli från tredje, lyfta Blomqvist från tredje- till fjärdelinan bredvid Madsen/Boyce och därigenom i stort sett bänka Reinhardt. Därefter åkte Olofsson tydligen runt som ett spöke i 1,5 period medan hans kedja såväl vände som avgjorde matchen, med Lodin som solklar frontfigur.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Gorkyman: Men... han är ju center? En ”klassisk” sådan. Hur många situationer åkte Valeri Krykov in i under sin karriär?
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Är det ingen som noterat vilken center Lodin spelar med när han är som allra bäst? Svaret finns om man slänger ett öga på matchen i efterhand, från ungefär mitten av andraperren och framåt.
+16
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Olle: Sant, BIK stämmer också. Hästen hade vi 1-1 mot.

Otroligt facit som säger en del om den här säsongen som helhet. Men detta är fan i mig ett speciellt (och prekärt) läge. Den här perioden var ett steg bakåt jämfört med förstaperren också, sjukt nog. Lär nog vaskas om en del inför tredje nu.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Olle: Har jag kollat rätt här nu så har vi legat under med 2-0 (och sedermera även 3-0) vid två tillfällen på hela säsongen. Båda gångerna mot Löven, vilket var i premiären och under den andra matchen under back to back-helgen. Båda torsk, som bekant. 4-0 har dock inte hänt på hela säsongen, vi har inte ens släppt in fler än fyra mål i en match.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
mikenomad: Skämskudden är framtagen, om vi säger som så...
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Zäta75: 27-14 i vår favör när det kommer till det totala antalet skottförsök också. Skulle förvåna mig om vi inte stannar på någonstans uppemot 70 när matchen är slut.

Mästerligt jinxande av mig att börja yra om ”rekord i minst antal insläppta mål under grundserien”, den tar jag på mig. Perfekt förstaperre för SSK, otrolig effektivitet när det kommer till det fåtal chanser de vaskat fram. Perfekt förstaperre för vår del också, det här kan sannerligen behövas efter en lång radda av ganska lättsamma matcher. Det här är precis såna matcher som inträffar då och då, men som drabbat oss ett ytterst fåtal gånger den här säsongen.

Dags att kliva in i detta nu, och lyckas vi vända så är det oerhört imponerande. Äntligen en match där vi måste vrida upp desperationsreglaget på absolut max, blir sjukt intressant att se hur vi bemästrar en sådan utmaning mot ett SSK som är ett jävligt kompetent motstånd. Nästa år lär de utmana om de absolut främsta topplaceringarna.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Sonnenberg: Vad som helst kan bli ett rekord! Det gäller bara att ställa rätt frågor till statistiken, så att säga.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
“... Timrå IK är på jakt efter Björklövens poängrekord i Hockeyallsvenskan. I fjol samlade Löven ihop 121 poäng. Timrå har 108 i dagsläget med sju matcher kvar att spela. Tar man två poäng i snitt tangerar man rekordet.”

Kan vara en superjinx, men vi har ju även Lövens rekordnotering från fjolåret på totalt 94 insläppta mål att bräcka. Sju matcher kvar, vi står på 82 insläppta i nuläget.
+5
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Inget lag som slutat tvåa i grundserien (med kraftigt vikande form från jul och framåt) och haft 1-1 i HA-finalen har varit närmre SHL än Modo var ifjol, tydligen.
+20
Kommentera

Timrå IK > Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
kulltorp: Precis, de har en bredd vi bara kan drömma om. 17 kedjor och 11 backpar som bara trummar på. Helt plötsligt dyker Zykov upp som gubben i lådan också.
+22
Låst ämne

Timrå IK > Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Derby är fan alltid derby, ändå.
+10
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Lub: Absolut, och PWs intåg kan skapa ytterligare dimensioner i den där formationen också. Grunden i PP1 är fortfarande densamma från det att den komponerades förra säsongen, det vill säga att tanken är att Hardegård ska ha backplatsen. Man spelar på ett visst sätt där det är genomspel, rörelse och vårdandet av pucken som är det primära. Hardegård fick lite kritik för att han sköt för lite i höstas innan skadan, men det tror jag snarare är en del av planen mer än något annat.

Men det är PP1 med Hardegård det, en Harde i full matchform dessutom. Där är han inte nu, och han kommer få stenhård konkurrens om just den där positionen. Den största lyxen i allt är nog helt enkelt att vi inte måste välja, egentligen. Funkar PP halvdant en match så kan vi bara testa att byta back och se vad som händer. Och funkar inte det heller så finns Lindelöf, eller Albin C, eller FW. Ja, jisses.
+11
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
TiKTenkrat: Därav lite av kritiken kring PWs skottvilja under inledningen av matchen igår. Om målet med PP1 ska vara att hitta skott från blålinjen så blir det per automatik extremt lättläst, och ren kapitalförstöring med tanke på övriga spelare i den formationen. Då blir det att ligans mest puckskickliga kedja ska stå och titta på när det lossas skott från blå i stort sett, och sen gå på returer. Returer som sällan blir av eftersom skott från blå oftare fastnar på vägen. Därför måste de skott som tas komma med lite kyla, det är ju det som är den största behållningen med den där formationen: man vet aldrig när de sticker in kniven och skottet kommer.

Men grejen med PW är att han är så pass erfaren och kvalificerad att han fattar det där. Han fokuserade mer och mer på passningsspelet igår och det är där vi kommer ha störst nytta av honom, och den där skottpassningen på Dahléns blad var en perfekt kombo av spelsinne och skottvilja. Hans fysiska tempo har kanske några veckor kvar innan det är top notch, men det tempo han ser spelet i är redan på plats i allra högsta grad.
+11
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Hassan: Den största spänningen just nu är nog om de hinner få Zykov i spel innan säsongen är slut?
+9
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Nu ska det väl ändå JÄVLIGT mycket till om vi inte ska lyckas peta in PeWe i målprotokollet?
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Haha, vi ska alltså in med Walli OCH Hardegård i detta också...
+9
Låst ämne

Timrå IK > Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Olle: Kan nog snarare vara värt att ge en heads up om att effektivt PP sällan bedrivs på det sättet numera. Kul när man får in en pärla från blå, men skott från det där avståndet fastnar ju nästan alltid i täck bara.

Men nu får vi se här!
+2
Låst ämne

Timrå IK > AIK - Timrå IK 2021-02-24
Inga som helst nyheter. Eller jo, Ohre stannar hemma.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Skadade nacken i höstas så OM han nu kan komma tillbaka till 100% så är han definitivt någon Nubben lär snacka med. Jävla surt att det blev som det blev med degraderingen, vi skulle ju i stort sett bygga vår defensiv runt honom. Förlängde kontraktet med tre år innan kvalet och allt såg perfekt ut, sen åker vi ur istället och han går till ett LHC som bara blir sämre och sämre för varje år. Personligen trodde jag att han skulle vara en landslagsback vid det här laget.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Namngivna tredjekeeprar vi minns:

17/18: Henrik Edström (Kiruna IF)
18/19: Andreas Ljunggren (TAIF)
19/20: Jacob Johansson (LHC)
20/21: Lars Volden (MIF)

Extramaterial: Lucas Elvenes var "namngiven" utespelare utan att ens träna med klubben (tror jag?) säsongen 16/17 också, men den säsongen sket sig ju fullständigt då vi pajade våra chanser till fortsatt kvalspel redan i första omgången av Meca. Mattsson var sjuk och vi fick ställa Ohre istället. Ganska namnstark trupp den säsongen ändå.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Precis, och åker man på målvaktsskador i ett slutspel så sitter man redan så pass i skiten att det bara är att blunda och hoppas från den punkten. Och desto viktigare som sagt att det finns en rimlighet att ens kunna ta in den namngivna keepern. Där får Löven det tufft, om Poulin går sönder tidigt, av den anledningen att Växjö sannolikt lär spela långt in på vårkanten.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Eller vänta här nu... det är nog Lars Haugen jag tänker på, och inte Lars Volden?
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Spanarn: Klassiker! Låt oss aldrig hamna i det läget igen, är väl vad Nubben tänker. Ganska så klurigt dock, bygger ju som sagt en hel del på att det inte ska stöka till sig under en och samma match. JJ går sönder, Ohre hoppar in, och sen får man flyga upp Volden OM då Malmö spelat färdigt. Vi namngav väl någon Kirunamålis för några år sedan minns jag och han var ändå med och tränade med laget, vi får se hur man gör med Volden. JJ skadebenägenhet är obefintlig (ser man till antalet bokförda matcher, dvs även som reserv, så har han knappt varit frånvarande en enda match i hela sin seniorkarriär), men möjligheten att kunna växla målvakter om det nu skulle krävas kan ju vara guld värd.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Spock: Ja det måste ändå sägas att det låg lite i luften redan då att JJ skulle komma inför den här säsongen, det kändes lite som att han var något mer än enbart en namngiven keeper. Lars Volden har väl dessutom figurerat under sillyn tidigare? Var det redan i somras kanske, innan det spikades med JJ? Volden verkar ha funnits på radarn ett längre tag i alla fall.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Spanarn: Plockar upp Max Nilsson från J20, vilket väl egentligen är så som man alltid löst den där biten förut. Sen verkar någon ha kommit på för några år sedan att man kan ”namnge” en tredjekeeper från en annan klubb, och nu är det praxis. Vet dock inte om jag verkligen sett att man använder tredjekeepern en enda gång förrän nu när Modo slängde in Tex Williamsson?
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Haha, kollar man Västerviks statistikrad i tabellen:

6 Västerviks IK 44 15 15 14 107:105 (2) 68 4 3 4 4

Nästan så man misstänker att Karlin lider av någon OCD-problematik. Det är jämna siffror som gäller, och nu måste de nästan torska nästa match för att det ska bli lugn och ro i balansen mellan vinst/lika/förlust. De möter BIK hemma på onsdag, torskar de då med 3-5 (och får 15-15-15 110-110) så blir det nästan kusligt på riktigt.
+9
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
mikenomad: Ja det är just ”trend” som känns relevant i det här sammanhanget. Trenden är att vi förlorar skotten i var och varannan match, drar på oss farliga spelvändningar, blir överspelade och rent allmänt har svårt att sätta press. Väldigt mycket pucktapp och såna grejer, men sånt tänker jag går att spåra till något av ett naivt synsätt till vår egen förmåga. Mycket ligger givetvis i bristen på nerv för vår del, och jag vägrar tro annat än att vi vet hur vi ’egentligen’ ska hantera ingångar och sånt. Men ju fler matcher vi spelar där vi frångår våra grunder desto längre bak kommer Freddan och Ante behöva leta bland videoklipp framöver för att hitta goda exempel på hur vi egentligen ska arbeta. Faran i det är att motståndarna utvecklas även dom, ta bara AIK som exempel.

Bra att vi har två matcher mot Västervik kvar, på bortaplan dessutom. Hade de bara haft en mer spetsig offensiv så tror jag definitivt att de legat ännu högre i tabellen, luriga jävlar det där. Släppt in näst minst antal mål i hela ligan, men på samma gång gjort näst minst antal mål framåt också. De är något form av nollsummespel förklätt i ett hockeylag. Deras usla effektivitet och brist på offensiv spets hanterar de genom att konsekvent skjuta väldigt mycket, och sen hoppas på studsar och returer. Håller man då samtidigt tätt bakåt så trillar poängen in, även om det blir många kryss. Skolboksexempel på hur en klubb helt utan resurser ändå ska nå goda resultat. Kan bli en mardröm i slutspelet, tror jag.
+8
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Sputnik: Jag tycker att ödmjukheten saknas som det ser ut nu. Det kan man tycka är förståeligt, men vi har ändå hållit en nivå jämn arbetsnivå över hela säsongen. Jag förstår att Freddan reagerar, och jag hoppas att våra äldre spelare sätter ner foten nu också. Ser man till antalet skottförsök idag så är det jämnt mellan lagen, 50-52. Trots det får Västervik 38 av sina 52 försök PÅ kassen. Våra skott går i täck eller att vi helt enkelt skjuter utanför, vilket i sin tur ofta beror på att Västervik täcker skottvägen.

Västervik har givetvis allt att spela för, men det vore önskvärt att vi börjar forma det vi ska syssla med under resten av säsongen nu. Wiercioch ska givetvis få åka av sig rosten och hitta sin nivå, men för att vi ska kunna dra full nytta av honom så måste allt stramas upp. Vårt presspel är det som tagit oss dit vi är idag, det behöver han fasas in i. Vi har inget behov av en back som skjuter så fort han får chansen, och vi är inte alls så pass överlägsna att det inte går att läsa allt vi gör i offensiv zon. Utan det där presspelet och frenesin så kommer vi inte heller få några PPn överhuvudtaget, det är helt uppenbart sett över de senaste matcherna. Löven dominerade ut oss fullständigt när det kom till det, och sen har det bara fortsatt. Motståndarna är inte dumma i huvudet.

Nä, back to basics och noggrannheten nu. Wiercioch kommer bli en supertillgång, men han måste också skolas in i detta på rätt sätt. Vi har ett grundfundament i det här laget som är extremt starkt och trots att vi inte har mer än ett poängrekord att spela för så blottar vi svagheter för motståndarna för varje match nu. Spelare för spelare är vi inte alls speciellt mycket bättre än åtminstone många av topplagen, det har hela tiden handlat om laget som enhet. Jobba klart varje situation och att hålla en jämnhet. Jag säger inte att det helt saknas, men ju fler såna här insatser vi gör desto mer kommer motståndarna att nagga av vårt momentum. Utan att vi själva ens märker det, risken ökar bara att det visar sig senare när det drar ihop sig.
+14
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
kulltorp: Förklaringen till det har jag dock ingen aning om, men det ligger nära till hands att tänka att det hade med hans skridskoåkning att göra. Hade nog aldrig nått den här nivån som forward.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
kulltorp: Haha, han är faktiskt redan omskolad i den andra riktningen en gång. Gick från center till back sista året i J20.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
stoff: Han spelade i ICEHL, dvs i gamla EBEL (österrikiska ligan). Men i laget Bolzano, som är ligans enda italienska lag. De har vunnit grundserien två år i rad.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Olle: Dahlénklass på den där passningsfinten.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Nisse på Mon or: Vill man förstå klasskillnaderna mellan toppen och botten i den här ligan så är han ett gott exempel. Utkonkurrerad på fyra kedjor hos oss ifjol, sen går han direkt in som förstecenter i Väsby den här säsongen. Det var helt otänkbart att han ens skulle få röra centerrollen här ifjol, trots att vi hade en sån som Christoffer Jansson som tredjecenter.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
”Hur ser det ut på frånvarolistan?” ”– Walli är fortsatt avstängd och Hardegård är sedan tidigare skadad. Utöver det så ska alla finnas tillgängliga i morgondagens match.”
+9
Låst ämne

Timrå IK > Timrå IK - Västerviks IK 2021-02-21
Svårspelade Västervik igen då. Hoppas på en grisig match med mycket special teams, mest för att Wiercioch ska få en chans att känna på det. Igår blev det ett PP och ett BP på hela matchen, plus två PP ytterligare när matchen redan var avgjord. Låt oss hoppas på en sönderblåst match, helt enkelt.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
TD: Haha, du ska ha beröm för din ihärdighet. För husfridens skull: ja det är kanon att Johansson har stigande räddningsprocent. Räddar man 39 av 39 skott så gör man det riktigt bra, det som däremot är lite mindre bra är att vi ens släpper till 39 skott. Inte minst när vi i snitt släpper till 22 skott mot eget mål, per match. Bra för JJs stats, men fullständigt ohållbart på sikt.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Vita Hästen - Timrå IK 2021-02-19
Wirren hade en hel del placering att tänka på i förstaperren och kanske var lite väl sugen där ett tag, blev lite farliga grejer bakom. Men det är givetvis sånt som kommer med tajmingen. I övrigt: högintressant.

Nästan ännu mer intressant: våra juniorer. När man inte ser Oliver Johanssons galler så ser han – i allt han gör – ut som en ordinarie spelare. Larsson gör det väldigt bra också, men Johansson är den som synkar allra bäst.
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Vita Hästen - Timrå IK 2021-02-19
Villervalla: Japp! Far och son. Det saknas en synkning mellan dem på Eliteprospects men jag har ställt mig själv samma fråga och det visade sig ligga till på så vis.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Spock: Sant! Även vi var bra det året. Men jag tänkte nog mer på den överhängande känslan i allt. Rent sportsligt har vi båda sprattlat till, men det har kanske saknats en gedigen grund. Giffarna har det fortsatt struligt med ekonomin (tror jag?) men det är väl den där känslan av framåtrörelse som drabbats negativt av att varenda klubb hamnat ordentligt i skiten. Båda klubbarna har dragits med riktigt svaga publiksiffror dessutom, vilket jag tror har att göra med att allt framstått som ett sjunkande skepp i brist på attraktion. Vi har båda våra hängivna dårar som hållit i hela vägen men för att stegra intresset runt både GIF och TIK (båda klubbarna snittade över 5000 pers i snitt för typ 10-15 år sedan) så är det nog bra om man hjälps åt i att öka på tempen. Publik drar publik, osv.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Jag menar det. Vi kommer oavsett vad inte kunnat gå in i något budkrig med Luleå, och även om vi skulle göra det så lär det landa i att om både han och klubben vill köra vidare så kommer det bli så. De pengar såna som han och Lander skulle tjäna i Sverige är väl att betrakta som strössel i sammanhanget, allt handlar om andra värden. Gustafsson får höra av sig till Nubben om läget förändras, så fortsätter vi med vårat så länge. Bland de där eventuella hemvändarna så tror jag det räcker alldeles utmärkt med Lander, en sån som Sebbe Erixon går ändå skadad halva säsongen.
+2
Kommentera

·