8 inlägg · 12916 besökare

Historik

·
Luleå HF > Sv: Kvällens match
Helt rätt man ser ju på AIK tex vilken skräll de har gjort alltså bara att ta sig till slutspel och sedan ta ledningen mot HV med 3-0 i matcher.O Luleå har ju också gjort en bra sesång med tanke på hur det gick förra sesången.

> Sv: ALLMÄNT HOCKEYSNACK
Det ser ljust ut nu 3-0 i matcher mot Djurgården men det blir nog inget sm guld för LHF.

LL: Jo det gör de.Ja nu gick ju LHC om tyvär i tabellen när Luleå fick sin första förlust med 2-1
men de hade svårt att få in pucken i första perioden hade de riktigt bra tryck på mål men så fick
Lhc in den istället sen blev det 2-0 i andra så jorde Lule 2-1 men någon kvitering kom aldrig tyvär