Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1200453

Sv: Kvällens match
Bolivar: Usel insats rakt igenom, framförallt försvarsspelet verkar ha havererat totalt. Målvaktsspelet är väl inte heller något som ingjuter förtroende oavsett vem som står. Sen förstår jag inte varför dom envisas med Berglund i PP då Robin Olsson besitter samma egenskaper men faktiskt har lite form och mycket mera självförtroende jämfört med Berglund.
Jag hoppas att delar av dagens insats kan förklaras av sjukdomar och att vi har fokus lite för tidigt på måndagsmatchen. Annars ligger vi riktigt risigt till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Lindberg Råkkar: en förklaring till det virriga försvarsspelet var nog också att de rullade på sju backar, något som aldrig har funkat och aldrig kommer att funka. Du måste ha jämna par, vill man spela alla sju backarna så låt någon dubbla då så att man alltid spelar med samma partner.

En dyngmatch av alla inblandade, från tränare till sista forward. Ja, utom för Johan Fransson, han var den enda som verkade ha fattat att det var match och inte ett lätt träningspass.

Kommentera

Sv: Kvällens match

Ja jag håller med om att det var för lite jävlar anamma mot LHC sen slarvade de alldeles förmycket både i anfallsspelet o i försvarsspelet LHC hade alldeles för mycket frilägen medan Luleå inte alls hade speciellt mycke farliga målchanser de måste absolut ta vara på de chanser de får bättre.

Nej i kväll vet jag faktiskt inte vad de sysslade med.

Kommentera

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Ja det är dags med lite mer jävlar anamma nu och en vinst. Idag trillar vi från plats 3 till plats 7.
Kommentera