Ojh-Ajh

61 inlägg · 34 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Luleå HF - Timrå IK 2022-11-24
empa11: Den där kedjan är som de här prankfilmerna där folk går runt helt ovetande och sen plötsligt så får de en smäll på röven eller en skeppstuta i örat. 54-51-14 kan ju få en att inte förvänta sig nånting. Sen bara, två mål. Tjong. Tack.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Zäta75: Man får ändå vara glad över spetsen. Det kan se bedrövligt ut men rätt var det är smäller det. Kom igen nu EP och resten!
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2022-11-19
Rallarn: Det lär bli dyrt, men vi måsta klona Lyytinen snart.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Örebro HK - Timrå IK 2022-10-29
Bee: Fy fan så kungligt! Ante tröttnar på hela skiten, tar ut Rautio och PÄÄJÄRVI avgör! Slaktömning!
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Hahaha! Man tänker sig Papphammar på rullskridskor på jumbotronen när Shinnimin drattar på arslet nästa gång.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Undrar vad Shinnimin heter egentligen?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Oakleafer : I vilket fall har det gått över. Tror jag.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Shinnimin ich filmning? Ir dit i-sprikit? Illir sigir min pi nigit innit sitt pi vinligt sprik? Firstir ni vid jig minir illir trir ni itt jig ir psikitisk?
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Just nu ligger Östersund endast tre placeringar bakom HV. Det kan man väl få gotta sig åt?
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Andersson: Helt klart den dyraste $/cm i Timrås historia.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Örebro HK 2022-10-08
Erkänner att jag kände mig lite mer positiv efter två perioder, även om resultatet kändes tröstlöst. Samtidigt hade jag börjar fundera på om det ändå inte skulle behövas ett omtag med psykologiskt stöd som innan kvalet. Hela situationen kändes liksom så loj och oinspirerad. Ungefär som om man som 10-åring fick en ny cykel samtidigt som man låg hemma i 41-graders feber - man vill men kan inte. Eller vill man ens?

Desto skönare att höra Lander efter matchen. ”Det var slutsnackat”. Tror ändå att det är en avgörande skillnad jämfört med fjolårets trupp - toleransen för det vi hittills sett är mycket mindre. Tror också att man ska vara kraftigt ödmjuk inför att det är en annan sak att vara den som ska omsätta det i praktiken kontra att vara den som står vid sidan om och tycker. Individ- och gruppsykologi skojar man fan inte bort.

Kudos även till de som skrek sig hesa hela första och andra!
+8
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Örebro HK 2022-10-08
empa11: Fantastiskt tråkigt om din röst försvinner härifrån. Det är ju ett jävla elände med sociala medier att det är halvt omöjligt att ha en konstruktiv dialog där det slutar med att man kan mötas i nån form av syntes. Däremot fyller du en helt avgörande funktion genom att försöka stå för något annat. Forumet som sådant behöver det, även om resultatet i de enskilda fallen blir noll och intet. Fattar om det känns tröstlöst och meningslöst, men som det sades om nr 19 för ett tag sen: vi ser dig i ditt bökande bakom målet och vi högaktar dig för det!
Förutom det uppskattar jag dina inlägg för din associationskonst och ditt laterala tänkande. Behövs inte samma sak i A-laget och varför skulle vi i så fall inte behöva det här?

Det här är ingen uppmaning till någon annan att hålla käften, men en uppmaning till dig att INTE göra det. Ta en kväll på stan så hörs vi här sen, va?
+18
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2022-10-01
Zäta75: Ta det lugnt, allihop. Ingen mening att överanalysera. Allt är nämligen mitt fel. Missade att ta fram halsduken igår. När den väl åkte fram vann vi med 1-0.

Skämt åsido så har vi, vad jag kan läsa mig till, så här långt sämst corsi i ligan. I grova slängar: När vi försökt skjuta på mål fyra gånger har vi fått sex skottförsök emot oss (corsi knappt 40%). Tydligare än så blir det väl inte? Säga vad man vill, men laget besitter ju en svårslagen kompetens för att få till chanser i motståndarnas zon och den utnyttjas nu för dåligt. Titta på EP som blir så jävla förbannad när han missar pucken (i tredje, va?). Det bästa vore om han tog med sig den känslan och använde energin till att stöpa guld i omklädningsrummet.
Jag vet inte heller om jag tror på en islossning, men bättre kommer det att bli. Tror att vi är på rätt väg snarare än fel väg än så länge, även om spelet inte riktigt klickar. Det finns ju fördelar med att behöva ta tag i skiten också. Ante har även varit tydlig med att alla i och kring laget ska kunna utkräva ansvar utifrån vad man kommit överens om, och den processen lär pågå varje dag. Så länge man känner sig frustrerad men inte maktlös (i laget alltså, vi supportrar får ju bara svälja att känna så 😊) är det ok.

Forza TIK! Bli bättre! ❤️🤍❤️
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tallnäs: Skänker en tanke till Hanzls fru. Har hon gått över tiden nu, så vet jag (efter att min sambo gått över i två veckor med bägge barnen) att man är, i brist på bättre uttryck, less. Låt det bytas mot förlossning - för oss alla!
All lycka till alla tre! Plus en extra motivationsboost till Robin efteråt. Vi tackar inte nej till det, va?
+11
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2022-09-29
Rip Kirby: Leifby i Aftonbladet har ett jävligt bra förslag: ”Låt en spelare som dömts för filmning spela de kommande tre matcherna i en utmärkande hjälm med rött, fluffigt clown-hår på sidan, det får gärna fladdra lätt i vinddraget, för det skulle med all önskvärd tydlighet visualisera hur svensk ishockey ser på dessa lätt-drattande snöppeljönsar.”

Fan vad roligt det skulle vara. Ett par galoschliknande clownskoattrapper som man trädde över skridskorna vore inte heller dumt.
+15
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2022-09-29
Rip Kirby: ÖIK:s 3-1 gav sköna flashbacks till Laleggia & Hanzl i match 4.
+6
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
empa11: Sjukt imponerande! Skönt stim du är i!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2022-09-24
Nisse på Mon or: Shinnimin skitsur över att han inte fick 5-2 godkänt. Jaja, filmningen som ledde till 3-2 är det inte lika noga med. Det känns ibland som att det vore rimligt med eftergranskning även av sådana situationer. De leder ju till mål de med, så varför bara eftergranskning vid målsituationer?
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Linköping HC 2022-09-22
roger_sundsvall: Nej, där kunde han ha tänkt till. Skippar kraftuttrycken och konstaterar att nu lägger vi honom åt sidan. Bilden från förra säsongen av en jublande Rattie med fighting face mot norra läktaren har nu tappat sin magi. Klart slut.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
”Inga fel på n’här bilen. En sån skulle man ha” säger Ante och ser ut att ligga i 160 blås.
Det blir inga 160 blås för mig idag när jag snart sätter jag mig i bilen. För fram ska jag komma!

Ses kl 19 senast! Forza! ❤️🤍❤️🤍❤️
+9
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tack, men jag har prövat. Kommer ingenting i mailen, så det går inte att byta. Jaja, ringer TIK och hör med dem.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sorry om jag använder forumet fel nu, men support och supporter är ju typ samma ord, så:

Nån som vet hur man nyttjar sina pottbiljetter som guldmedlem? Jag antar att man gör det genom att köpa biljetterna inloggad på hemsidan, men av nån anledning är det helt omöjligt för mig att registrera ett nytt konto.
Ett telefonsamtal till TIK kommer närmare och närmare.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
roger_sundsvall: Kan vi inte alla bara vara överens om att om Timrå gör en blek insats så går vi inte hem efter två perioder, utan sitter kvar och påminner om och visar vilken inställning som krävs?
+17
Kommentera

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
Captain Crash: Det känns som du inte ens ville försöka förstå vad jag menade. Eller?

Jag tänker som DenRöda var inne på, alltså att man tog in en mental coach inför de sista matcherna när behovet av det var otvetydigt. Beskrivningen var ju att det delade ledarskapet hade lett till så mycket otydlighet att man var tvungen att göra om och göra rätt med omedelbar verkan. Han verkade bidra nånting alldeles fantastiskt, han Robert (hette han va? Helt olik Sune Hjort var han inte i alla fall). Kanske har han varit med och samverkat med Ante och ledningen även i början av denna säsong? Det vet inte jag. Vet du? Nån annan här inne?
Samtidigt har ledarskapet till synes förstärkts sedan förra säsongen. Ante är ensam head coach, Lander är kapten, man pratar om roller och lag före individ. Även andra med stor rutin och klubbhjärta har kommit in och kan bidra med ledarskap och fokus. Behovet av en mental coach i båset är rimligen inte lika stort som i de fyra matcherna mot Djurgården. Hur det psykologiska stödet ser ut (eller borde se ut) i modern hockey har jag tyvärr ingen aning om. Vad tycker du?

Se där, inte ett ”…” på hela inlägget. Bra va?! 😊
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
Captain Crash: Men vad vet vi egentligen om det? Baserat på vad som kan ses i Bakom tallarna? Det säger väl inte mycket?
Jag gissar att man dragit lärdom av avslutningen av förra säsongen. Det mentala skulle det förvåna mig om man slarvar med redan från början 22/23…
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
”En insamling på nätet för att skapa en nyutgåva av rollspelet ”Drakar och demoner” överträffade alla förväntningar och drog in en miljon kronor på en knapp timme.”

Allt är relativt, verkar det som…
+5
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
Triathlet: Guldmedlemskap här också. Gör som Jonte och åker från Ösd till Timrå, åtminstone så ofta det är möjligt! Kan ju ta med kams och kolbullar om han behöver det.
+15
Låst ämne


Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Nån som vet när biljetterna till hemmapremiären släpps?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Försäsong 2022
Dubbeld: Swishat! När man av geografiska skäl inte kan ha säsongskort är det gött att kunna bidra så här. Får se om ÖIK startar en egen kampanj för Uffes comeback…
+8
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
Bragd-Birger: Han säger själv att axeln hoppade ur led, och det verkar inte vara första gången. Ju fler gånger det händer, desto större risk att det händer igen eftersom ledband etc blir ”slappare”. Rimligen tajtar man nu till axeln så att den inte ska hoppa ur led lika lätt. En lösning på det problemet är det väl man åstadkommer.

Är själv inte ortoped, men FWIW utifrån det han säger.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
JonteD: Ju syndigare desto bättre!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
JonteD: Det vore ju kul att veta hur många av oss som utgör TIK-Z här uppe!
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2022-2023
mikenomad: Hade man lyssnat på Enok Sarri så hade man hört att han redan i oktober -88 sa att det dels skulle bli mulet kommande onsdag och att Rattie inte var klar. Han sa så.
+6
Kommentera

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
The great one: Vilken upplevelse det var! Då hade jag tagit mig ner från Umeå för att titta på matchen för frälsning och extas. Idag befinner jag mig tillfälligt i Umeå igen, och kommer att vara låst på underhållning och partaj. Kommer ha sån sjuk ångest över att behöva uppdatera regelbundet och inte kunna kolla på matchen i sin helhet. De där evighetssekunderna med ångest innan ställningen dyker upp… Lär ha hjärtklappning och handsvett och vara ett jävligt märkligt sällskap ikväll.

Men FORZA Timrå! Fokus, ödmjukhet och kärlek så kan det fortfarande gå vägen. Det är på intet sätt omöjligt. Trots att vi leder med 3-0 i matcher.
Ni som är på plats i NHC - skrik och supporta hjärtat ur er, inte bara för laget utan också för oss som inte är där och kan bidra! TACK på förhand!
+10
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
thorwald: ”Vi gör så här: Vi kollar på Luleå-Örebro och mjölkar skiten ur den. Sen blir det några minuter över till… kvalet, tar vi va? Och då kan vi prata om… eller fokusera på, menar jag, att… att… Djurgården ligger ju pyrt till. Ska du…? Eller jag kanske kan…? Äh, let’s make it up as we go. Tror du nån märker nåt?”
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Jadu: HAAAAAAAAAARTMAN! KRÖNING!
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
roger_sundsvall: Kom igen nu! Kämpa!
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Andersson: Undrar hur det låter i ett svart hål. Hur ser det ut? Vi får nog inte veta oavsett, men…
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Andersson: Ja, satan vad… nedstämd han låter.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
BlackBay: Fan, nu har vi dem på randen till det svarta hålet! Checka in dem över händelsehorisonten nu!!!
+6
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
bar mofftak: JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
erathoo: Det är ju bakom målet det händer idag! Jävligt ettriga där - fortsätt så!
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Sputnik: SÅ gör man mål i hockey!!!
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Hahl Bundy 2.0: Har du fått i dig nån middag? Så du har nåt att kräkas upp sen?
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Modano: Igår kändes det rätt bra, men nu på morgonen är ju utgången av den här matchserien HELT oviss igen. Fan också. Hoppas och ber till högre makt att Antes leende representerar hur det FAKTISKT förhåller sig, och att det inte bara är skönt att leda med 2-0 i matcher. Jag vill att han ska ha samma leende när vi ligger under med typ 5-0 inför tredje, för att han VET att det kommer att gå. Giv oss frid! Vinn!
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Dubbeld: Ja, se på fan.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Tippar Polen-Sverige 3-4.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
mikenomad: Från ena axeln: Inga problem att torska fyra raka om man började säsongen med tolv. Statistiken om svårigheten att vända 0-2? ”Det finns tre sorters lögner - lögn, förbannad lögn och statistik.”

Från andra axeln: Djurgården må ha ledigt och försöka fokusera om men nu har vi förpassat dem till ett svart hål som fortsatt kommer att dra dem till sig. Men fokusera inte på dem. Återgå till planen och var noggrann så inåt helskotta, så kan vi lyckas!
Uppladdat:

365x300-ec2224f6-933b-45a3-83f1-b164d1065f0f.jpeg

+11
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Play Out 2022 Timrå IK - Djurgården
Sputnik: Bugar här med! Sjukt stolt över att dela initialer med honom!

Orkade inte ett tag där. Önskade mig ett ”ABC123, du har lyset på” men nu önskar jag mig helst doften av cigg och avgaser utanför NHC. Förutom en till seger på Hovet, då.
+6
Låst ämne

·