TIK08

24 inlägg · 3933 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
...så är det roligare med SSK i serien...
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Påminner om att OLearys Gamla Stan visar Karlskoga-Timrå ikväll för alla i Stockholm som inte kan ta sig till Karlskoga för att se matchen live. Matchstart 19:00 men slut gärna upp lite tidigare vid 18:30 på Kornhamnstorg för Timrås skulle. Det är många som kommer verkar det som. Kul!

+11
Kommentera


Timrå IK > Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Alla Timråiter i Stockholm med omnejd - kom loss så ses vi på Kornhamstorg i Gamla Stan imorgon 18:30. Vi samlas för att visa att vi bryr oss om Timrå IK! 19:00 börjar O'Learys i Gamla Stan visa Karlskoga-Timrå IK, då går vi dit. Välkomna!

+5
Kommentera

Timrå IK > Dags att sparka liv i TIK08 igen
Hej,
jag heter TIK08 och är en samling Timråsupportrar i Stockholm. Jag föddes 1997 och är mitt i puberteten. Jag är medveten om att det varit ganska begränsat med organiserade aktiviteter de senaste säsongerna och vill se en ändring inför nästa säsong. Det vore roligt att se om några hockeysnackare vill vara med och engagera sig i TIK08 lite mer strukturerat inför 2009/2010. Några personer har börjat dra i trådar men fler behövs.

Anmäl intresse och kom med förslag!
Kommentera

Timrå IK > TIK08 ordnar bussresa till Gävle lördag 24/10
Dags för TIK08 att ordna resa med stor buss igen! Anmälan sker med ett mail till [email protected]

Resan blir av om vi är över 30 anmälda senast onsdag. Pris och tider kommer senare.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Djurgården-Timrå
Alla till Globen!
Imorgon tisdag är det dags igen för "Hemmamatch" för TIK08 mot Djurgården i Globen.

Biljetter kan köpas på ett flertal ställen, enklast på plats i Globens biljettförsäljning. Det blir ingen bussresa med fans den här gången så klacksugna Stockholms-TIK:are får dra ett tyngre lass själva. Köp därför gärna biljett på C45-C46 eller angränsande sektion. Rakt under ligger C38-C39 om man vill vara närmare isen. Pris 140:-

Samling före på restaurang Blues inne i Globengallerian från 17.00.
Kommentera

Timrå IK > Sv: DIF-TIK
Olearys på Götgatsbacken visar matchen på tisdag. Vi ses där.

Kom ihåg att anmäla er till Södertälje på torsdag! TIK08 kommer att vara där.

För Stockholmstimråiter som inte är med i TIK08 - ändra på det. Anmäl er med ett mail till [email protected]
Kommentera

Luleå HF > Fjollträskfulingar
Båda Snyggingar och Fulingar kan komma till O´Learys i Götgatsbacken som visar matchen i nedre baren (källarlokalen) från 19.00

Ingen bordsreservering är möjlig, det är barhäng som gäller där ner.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Nostalgoteket tillbaka
Johan J: Han får plats! Vi gick från 45 till 63 platser när Westins bokade en dubbeldäckare. Tror det är femtio anmälda nu (Oraklet ringer och anmäler fler kompisar varje timme). Det går alltså in fler TIK08:or så ni som velar har chansen att boka plats än. Klockan tio i morgon kollar jag mailen en sista gång och bekräftar eventuella mail, meddelar även status här för de som vill ansluta med ännu kortare varsel.

Hur många kommer i bussen norrifrån?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje 26/1
TIK08: Det finns mellan fem och tio platser kvar i TIK08-bussen på söndag (vet inte än exakt hur stor buss vi kommer att få). [email protected]

Timrå förlorar inte två matcher i rad. Tälje vinner inte två matcher i rad. Seger på söndag, var där!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje 26/1
TIK08 kör buss från Stockholm till Södertälje tur och retur. Anmälan med ett mail till [email protected]
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje 27/10
Stort intresse och en trevlig jämn ström av anmälningar till TIK08-bussen till Tälje men än finns det gott om hjärterum och stjärterum kvar. Anmäl er enligt gästboksinfon ovan!

TIK08 - med Werner Westin Omnibuss mot SM-guldet!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje 27/10
25 anmälda på ett dygn till TIK08-bussen Stockholm-Scaniarinken tur och retur. Kul! Max 55 platser men det kan bli något färre. Vi h hoppas på stoooor buss. Tveka inte att anmäla med ett mail till [email protected]

Samlingen blir på Bally James Duff, Centralens Pub. Mer info och tider kommer i god tid före söndag på maillistan och hemsidan (se länktips)
Kommentera

Timrå IK > Sv: Södertälje 27/10
Skarin: Det kan du lite på. TIK08-samling inför matchen i närheten av Södra Station, info kommer på TIK08:as infosida inom kort.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Resa till Globen den 1 oktober 2002
Även TIK08 mobiliserar inför Djurgårdsmatchen. Naturligtvis arrangerar vi en träff före match med en matbit, dryck och möjlighet att träffa Timråledare och handla souvenirer. Sedan ger vi järnet under matchen tillsammans med Timråiterna norrifrån.

Mer info om träffen kommer på mailen till alla på TIK08:as maillista. Som det ser ut kommer vi att sätta taket vid sextio platser på träffen. Globen är dock rätt rymlig så jag hoppas att minst det dubbla antalet TIK08:or möter upp på läktaren i alla fall!

Är du Timråsupporter i Stockholm med femton mils omnejd (eller mer för den delen), anmäl dig till [email protected] så missar du inget Timråitiskt i Mälardalen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Leksand-Timrå
callerabas: Målvaktsbyte efter exakt halva mathcen... pojklagstakter. Tar man seriöst på det här tvo?
Kommentera

Timrå IK > Sv: TIK08 till Karlskoga på fredag
Det finns flera platser kvar på bussen från Stockholm i morgon! Läs mailet som gick ut i går kväll för mer info. Vill ni åka med så maila [email protected] med en anmälan. Tjata på en kompis också så att vi får full buss.
Kommentera

Timrå IK > TIK08 till Karlskoga på fredag
På fredag ordnar TIK08 bussresa Stockholm-Karlskoga tur och retur för matchen mot Bofors. Avresa Stockholms C cirka 14.00, vi plockar upp folk på vägen (TIK Bergslagen). Åter till Stockholm direkt efter match. Någon form av osund mat intas både på väg dit och hem.

Kostnad är busshyran fördelad på antal passagerare. Vi räknar med att fixa två bussar om intresset är stort men gränsen går ungefär vid 100 personer. Redan har 25 % av platserna bokats så vänta inte för länge.

Anmäl alla personer som ska åka med och mobilnummer till minst en av er med ett mail till [email protected]

Mer info om resan kommer via mail måndag/tisdag. Anmälan - i mån av plats - tas mot fram till torsdag. Senast onsdag måste vi veta om vi ska boka mer än en buss så ANMÄL ER SÅ FORT SOM MÖJLIGT!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Onsdagsmys med TIK08
Sent i går kväll gick det ut ett mail till alla på TIK08:as maillista med info inför kvällen. Har du inte läst det men är anmäld så gäller följande:
-Biljett till sektion P
-Insläpp till Hovet öppnar 17.00, kom då och ta dig till Viking Bar inne i hallen (nära just sektion P)
-Kostnad för förtäringen en hundring.

Tjo och tjim och tre poäng!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Onsdagsmys med TIK08
Nuuuu är det i princip fullt. Någon enstaka plats kan komma i retur så intresseanmälningar mottages ett tag till. Annars kan TIK08 stolt anmäla att de "officiella" 80 platserna gick åt oerhört fort. Ungefär det dubbla antalet TIK08:or tar sig till hallen utan förkör? Gör vårt klackbidrag till ca 250 personer i så fall.

Lite kvalseriedrag är det allt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Onsdagsmys med TIK08
STOOOORT intresse från TIK08 inför vår träff före matchen inne på Hovet! Endast tretton (13) platser kvar av åttio. Vill man vara med, maila [email protected]
Kommentera

Timrå IK > Sv: Onsdagsmys med TIK08
TIK08 och Timrå IK ordnar samling på lokal i anslutning till Hovet före matchen på onsdag. Endast 80 platser finns, för att reservera, maila [email protected]

31 anmälda nu, ett drygt dygn efter att erbjudandet gick ut till TIK08-medlemmarna. Skynda er att anmäla er, bara 49 platser kvar!
Kommentera

Timrå IK > Onsdagsmys med TIK08
TIK08 och Timrå IK ordnar samling på lokal i anslutning till Hover före matchen på onsdag. Endast 80 platser finns, för att reservera, maila [email protected]

Info gick ut till alla på TIK08:s maillista för några timmar sedan och redan är nitton platser tagna, en fjärdedel borta direkt alltså.
Kommentera

·