1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578455 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1656823

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Jag tror ingen i Timrå boende på riktigt förstår vad Timrå IK betyder för Timrå. Mina grabbar som exempel. De må veta att delar av släkten kommer norrifrån, men är det något de verkligen vet är att det finns ett hockeylag i den orten. Ett lag som de följt i med och motgång under 7 resp. 10 år. Ett lag som de har stenkoll på och dagligen talar om inför sina icke upplysta klasskamrater. Ett lag som för dom är synonymt med orten och som aldrig ger upp.

Rådande sakförhållanden är redan överanalyserade men för mig återstår att fundera på vad jag säger till mina grabbar om konkursen blir ett faktum. Hur förklarar jag att Timrå gav upp och inte längre finns? Att matchtröjorna på väggen enbart är reliker från en svunnen tid? Att hur länge de än sitter och tittar på ViaSports så kommer det ingen Timråmatch.

 

Der är tungt nu...

Redigerad kommentar

Uppladdat:

100x100-placeholder.png

+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Tjalle: Eller som min yngsta dotter som är 5 år precis fyllda. Hon har precis börjat gilla TIK, sover med rödvit halsduk på sig, ser fram mot att få gå på match. Vad ska jag säga till henne när hon frågar, vart tog Timrås hockey vägen? Ska vi inte gå på nån match igen snart?

Jag har lovat att vi skall gå mot gnaget på torsdag. Hatar att bryta löften......

+6
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Alla Timråiter i Stockholm med omnejd - kom loss så ses vi på Kornhamstorg i Gamla Stan imorgon 18:30. Vi samlas för att visa att vi bryr oss om Timrå IK! 19:00 börjar O'Learys i Gamla Stan visa Karlskoga-Timrå IK, då går vi dit. Välkomna!

+5
Kommentera