1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482248 inlägg · 4079 ämnen

Donald Brashear

1643240 · » Till forumet


Sv: Donald Brashear
Monno: Hedman uttalar sig i AB inför dagens drabbning. Antar att Peter Andersson instruerat dommarna om vad som gäller när Brashear nitar ngn.
Kommentera

Sv: Donald Brashear

spud: Sist var ju ifjol mot Hägg. Sen har han väl varit inblandad i en del när han var i amerika.

Att han inte slagits så ofta i SHL är ju rätt naturligt. Vem ska han slåss mot? Tolle har ju knappt vare iblandad i slagsmål heller, var ju mot stackars djurgårdaren när han var hos oss.

Det jag menar är att Tolle nog inte tar en fight, dels p.g.a avstängning och dels så vette fan om han vill slåss mot Brashear. Hedman är dock precis så dum/ovårdad så han kan skita i båda dessa saker.

Kommentera

Sv: Donald Brashear
Monno: Men när har Hedman slagits senast? Han kör ju mer med hårda tacklingar.
Kommentera

Sv: Donald Brashear
zigge: Tolle tror jag är för "smart" för att mucka med Donald. Hedman kan ju dock vara precis så dum som det krävs.
Kommentera

Sv: Donald Brashear

S-vikaren:Helt tyst om Gaétan Royer, har de sett att han inte är nåt att ha eller vaddå? Är han i sämre skick än Donald?

Ska bli kul att se om Fbk-Hedman kör vårdslösa tacklingar ikväll, eller om sTollen törs kaxa?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Donald Brashear
spud:
Nej, men du verkade inte förstå..
Kommentera

Sv: Donald Brashear
S-vikaren: Har du just outat att du har 2 konton, eller hur vet du vilka syften andra har?
Kommentera

Sv: Donald Brashear
spud: Det var ett skämt..
Kommentera

Sv: Donald Brashear
Steken84: Varför ska han göra det? Gör det själv.
Kommentera

Sv: Donald Brashear
Jag har svårt att gå på hemmamatcher! Bor i Sandviken utanför Gävle så jag åker bara på matcher inom radien av 20 mil. Foppa får därför betala för mig😃
Kommentera

Sv: Donald Brashear
MorganaLefaey: Visst kan väl jag eller du starta en stiftelse i detta syfte. Men för att skapa en legitimitet och att den faktiskt skall göra nytta så måste MODO sätta sin OK stämpel på den. Och gärna samverkat med individer som kan ge den det startkapital den behöver för att vara en faktor för framtiden.
Kommentera

Sv: Donald Brashear

spud: Nu kan väl vem som helst skapa en fond och binda den till enbart spelarförvärv eller vad man nu vill ha den till. Problemet blir väl att få den att verka seriös om man inte har någon framstående som startar den och tar hand om den. AIK eller Djurgården har väl någon sådan om jag inte minns fel. Där klubben kan ansöka om att få plocka ut lite nu och då.

Eller vad vet jag. Är ekonomiskt handikappad och allt som rör sådant ser jag till att andra hanterar åt mig. Så jag kan ha helt fel.

Men nog vore det perfekt med något sådant. Nog hade man kunnat undvara någon hundring per månad som går in på det kontot i stället för spenderas på något helt oviktigt.  

Kommentera

Sv: Donald Brashear

MorganaLefaey: Är det något jag är rädd för att MODO ska bli, så är det beroende av enskilda mecenater dock inte sagt att de inte får bidra. Men om man tittar på vilka sponsorer MODO har, så är det lätt att hitta #21 referenser i dessa bolag redan som det är.

Det är synd att inte Byberg nappade på förslaget att starta upp en MODO-fond/stiftelse dit vi som inte är bosatt i området kan skänka pengar, för att bygga upp ett kapital som inte skall verka direkt i föreningen, utan indirekt via avkastning på placeringar. Och där gärna med ett startkapital från ekonomiskt starka individer för att skapa ett långsiktigt starkt MODO. 

Men att peka finger på vad andra borde göra, det ger då ingen effekt. 

Kommentera

Sv: Donald Brashear
spud:Ja en bra start är ju om fansen faktiskt gör som Leksands fans och blir medlem i föreningen. Vad var det de sa. Att Leksand hade 6000 fler medlemmar i föreningen än modo. Om man räknar att alla är vuxna så är det 1.8mille extra in till klubben varje sesse. Inte så tokigt. Och skulle dessutom fler gå på matcherna och sluta upp där tjänar de ännu mer. 
Men jag vet hur lat man kan bli när det finns möjlighet att se matcherna på TV.  
Kommentera

Sv: Donald Brashear
Steken84: Om alla i Övik bryr sig om MODO så borde de och vi gå på matcher, inte fokusera på vad andra ska göra.
Kommentera

Sv: Donald Brashear
Alla i Ö-vik vet hur mycket modo betyder för orten. Sponsorer och externa finansiärer måste kunna skjuta till pengar till nyförvärv.
Foppa
Näslund
Sedinarna
Enström
Steen
Hedman
Ge tillbaka lite till klubben i hjärtat! Om ni vill att vi ska stanna i högsta serien. Om samtliga ger 1 miljon var i snitt så kan vi utmana😃😃😃😃
Kommentera

Sv: Donald Brashear

Monno: Det som skrämmer mig i den där artikeln är att de säger att de har råd med 1 bra spelare. 1 spelare kommer inte göra någon enorm skillnad på dagens trupp. Det skulle nog behövas 2 forwards och 1 back i alla fall.  

Kommentera

Sv: Donald Brashear

"General managern Per Svartvadet är också nöjd med Brashear så här långt.

– Han stannar kvar på isen på 45 minuter efter varje ispass och kör extra och dessutom kör han alltid ett extra fyspass efter träningen. Han får också med sig de yngre killarna i laget och det är fantastiskt roligt att se, säger Svartvadet."

http://www.allehanda....k#Ishockey


Nog känns det ändå som att Brashear nog har rätt bra inflytande på junisarna ändå? Att han inte gör dom till mean killing machines...

Kul att Flanagan är på G också! =)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Donald Brashear

Rytter: Tycker nog att Brashear är lite av ett taktiskt kärnvapen i terrorbalansen - visas upp, blotta hotet får andra hetsporrar att lugna sig en smula. Då inte difiplinnämnden fungerar, får man lösa det på annat sätt.  

 Någon som vet nåt om kompisen han tog med sig, tränar han alls med MoDo, finns det nån chans till ett try-out där?

Kommentera

Sv: Donald Brashear

NuMo:

Ja det är märkligt att alla dessa experter verkar tro att Brashear är här för att göra poäng och hjälpa modo främst på isen. Kollade på aftonbladets panel och Garpenlöv verkade inte förstå att det finns andra sätt att bidra och använda Brashear.  

Tur att huvudpersonen själv iaf verkar förstå hur han ska bidra och hjälpa laget. Kan ju inte annat än älska citat som:

"Om laget spelar bra så slipper jag spela och jag är nöjd"

"31 seconds was all that was needed today, job was done" -Efter han gått ut och skickat ett meddelande till Ledin vid tekning.

Nej detta kan bli en kultvärvning trots att han knappt kommer att spela.

Kommentera

Donald Brashear

Känns som att vi skulle behöva ha en tråd om fenomenet Donald Brashear inom svensk hockey.

 

Sitter just nu och ser på senaste Hockeykväll. Nyss såga jag Godmorgons sportpanel och blir förvånad över att man inte helt klarar av att ringa in varför Modo (Foppa) gjort som de gjord iom. den värvningen.

 

Challe i Hockeykväll säger som många andra att "hockeyexperter" att Brashear mer eller mindre kommer att bli avstängd resten av säsongen om han gör någonting.

 

Jag fattar inte resonemanget. Kommer det att gälla andra disciplinära regler just förDonald Brashear? Det är inte bli min omedelbara slutsats i alla fall.

Om han slåss med någon så bör det väl bli ungefär samma straff som om vem som helst i SHL gjort det.

 

D.v.s. Om han slänger handskarna och gör två slag i luften. 5-8 matcher. Om han inte slänger handskarna och slår ner sin motståndare. 5-8 matcher. Om han tacklar någon som har huvudet lågt, just i huvudet: Noll matcher.

Redigerad kommentar

Kommentera

1643240 · »